
Kimchiletut

Ainekset 2 annokselle
Lettutaikinaan:
- 100 g kiinankaalia (4–5 lehteä)
- 1 sipuli
- 6 kuorittua katkarapua
- 60 g vehnäjauhoja
- 20 g perunajauhoja (tai maissitärkkelystä)
- 90 ml vettä
- 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 2 rkl seesamiöljyä (Kikkoman Paahdettu seesamiöljy) tai muuta öljyä, lisäksi vähän lettujen päälle pirskoteltavaksi halutessasi kevätsipulia renkaina
Kastikkeeseen:
- 3 rkl Kikkoman Ponzu -kastiketta
- 1 rkl seesamiöljyä (Kikkoman Paahdettu seesamiöljy)
- 1 tl sokeria
- 2 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
- 1 tl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
Valmistusohje
1. Aloita lettutaikinan valmistus pesemällä kiinankaali. Kuivaa kaali taputtelemalla ja pilko isohkoiksi paloiksi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Leikkaa katkaravut joko kahteen tai kolmeen osaan koon mukaan.
2. Mittaa vehnäjauhot ja perunajauhot kulhoon. Lisää vähitellen noin 90 ml vettä. Sekoita, kunnes taikina on sileää.
3. Lisää Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille -kastike ja sekoita. Lisää lettutaikinaan loput ainekset (paitsi seesamiöljy) ja sekoita.
4. Kuumenna seesamiöljy paistinpannulla ja paista letut. Paista ensin toinen puoli rapeaksi, käännä ja paista sitten toinen puoli.
5. Pirskota lopuksi lettujen päälle hieman seesamiöljyä ja paista, kunnes letut ovat rapeita. Koristele halutessasi kevätsipulin renkailla.
6. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa lettujen kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 2 annokselle
Lettutaikinaan:
- 100 g kiinankaalia (4–5 lehteä)
- 1 sipuli
- 6 kuorittua katkarapua
- 60 g vehnäjauhoja
- 20 g perunajauhoja (tai maissitärkkelystä)
- 90 ml vettä
- 2 rkl Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille
- 2 rkl seesamiöljyä (Kikkoman Paahdettu seesamiöljy) tai muuta öljyä, lisäksi vähän lettujen päälle pirskoteltavaksi halutessasi kevätsipulia renkaina
Kastikkeeseen:
- 3 rkl Kikkoman Ponzu -kastiketta
- 1 rkl seesamiöljyä (Kikkoman Paahdettu seesamiöljy)
- 1 tl sokeria
- 2 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
- 1 tl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta