Hae
Suodattaa
Kimchiletut
Bookmark
68 / 465

Kimchiletut

Kimchiletut
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 10 min
1696 kJ / 386 kcal
Fett / Rasva: 19,4 g
Protein / Proteiini: 15,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 38,4 g

Ainekset 2 annokselle

Lettutaikinaan:

Kastikkeeseen:

Valmistusohje

1. Aloita lettutaikinan valmistus pesemällä kiinankaali. Kuivaa kaali taputtelemalla ja pilko isohkoiksi paloiksi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Leikkaa katkaravut joko kahteen tai kolmeen osaan koon mukaan.

2. Mittaa vehnäjauhot ja perunajauhot kulhoon. Lisää vähitellen noin 90 ml vettä. Sekoita, kunnes taikina on sileää. 

3. Lisää Kikkoman Mausteinen Chilikastike Kimchille -kastike ja sekoita. Lisää lettutaikinaan loput ainekset (paitsi seesamiöljy) ja sekoita. 

4. Kuumenna seesamiöljy paistinpannulla ja paista letut. Paista ensin toinen puoli rapeaksi, käännä ja paista sitten toinen puoli. 

5. Pirskota lopuksi lettujen päälle hieman seesamiöljyä ja paista, kunnes letut ovat rapeita. Koristele halutessasi kevätsipulin renkailla.

6. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa lettujen kanssa.

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 10 min
1696 kJ / 386 kcal
Fett / Rasva: 19,4 g
Protein / Proteiini: 15,6 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 38,4 g

Ainekset 2 annokselle

Lettutaikinaan:

Kastikkeeseen: