Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastikeella maustettu kylmäsavulohipasta
Hae
Suodata
Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastikeella maustettu kylmäsavulohipasta
Bookmark
18 / 162

Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastikeella maustettu kylmäsavulohipasta

Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastikeella maustettu kylmäsavulohipasta

Ainekset 4 annokselle

  • 400 g tagliatellea
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 mieto chili hienonnettuna
  • 1 tl fenkolinsiemeniä
  • 3 dl kuohukermaa
  • 0,75 dl Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 2 tl sokeria
  • 250 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
  • 200 g kylmäsavulohiiviipaleita paloiteltuna
  • 1 dl kevätsipulin vihreää vartta hienonnettuna

Valmistusohje

Pane pasta kiehumaan suolattuun veteen ja valmista sillä aikaa kastike. Kuumenna öljy kasarissa, lisää valkosipuli, chili ja fenkolinsiemenet. Kuullota pari minuuttia. Lisää kerma, Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastike sekä sokeri ja sekoita. Anna poreilla miedolla lämmöllä pari minuuttia, jotta kastike hieman paksuuntuu. Lisää kirsikkatomaatit ja kuumenna noin minuutin ajan. Lisää lohi ja sekoita, nosta kasari pois liedeltä. Sekoita kastikkeeseen pasta ja kevätsipuli. Tarjoile heti.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annokselle

  • 400 g tagliatellea
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 mieto chili hienonnettuna
  • 1 tl fenkolinsiemeniä
  • 3 dl kuohukermaa
  • 0,75 dl Kikkoman Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 2 tl sokeria
  • 250 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
  • 200 g kylmäsavulohiiviipaleita paloiteltuna
  • 1 dl kevätsipulin vihreää vartta hienonnettuna