Hae
Suodattaa
Kikhernepihvit
Bookmark
269 / 414

Kikhernepihvit

Kikhernepihvit
Valmistusaika 510 min
Valmistelu aika: 30 min
Marinointiaika: 480 min
1136 kJ / 271 kcal
Fett / Rasva: 9.55 g
Protein / Proteiini: 12.52 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 36.89 g

Ainekset 6 annokselle

Valmistusohje

Liota kikherneitä vedessä 8 tuntia. Valuta liotetut kikherneet siivilässä, murskaa rakennetta rikki esim. haarukalla. Sekoita leivinjauhe ja ruokasooda vehnäjauhojen joukkoon. Sekoita kikherneet, 2 rkl vettä, kananmuna, puristettu valkosipulinkynsi, jauho-sooda-leivinjauheseos, Kikkomanin luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike ja mausteet keskenään. Kuumenna öljy pannulla ja muotoile massasta pihvejä lusikan avulla. Paista pihvejä molemmin puolin muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Tarjoa kastikkeen, esim. yrteillä maustetun luonnonjogurtin kanssa.

Vinkki: Kuivattujen kikherneiden sijaan voit käyttää myös purkkikikherneitä.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 510 min
Valmistelu aika: 30 min
Marinointiaika: 480 min
1136 kJ / 271 kcal
Fett / Rasva: 9.55 g
Protein / Proteiini: 12.52 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 36.89 g

Ainekset 6 annokselle