Kiinankaalikääryleet tomaatti-piparkakkukastikkeessa
Hae
Suodattaa
Kiinankaalikääryleet tomaatti-piparkakkukastikkeessa
Bookmark
26 / 88

Kiinankaalikääryleet tomaatti-piparkakkukastikkeessa

Kiinankaalikääryleet tomaatti-piparkakkukastikkeessa
Valmistusaika 55 min
Valmistelu aika: 55 min
1444 kJ / 345 kcal
Fett / Rasva: 18.5 g
Protein / Proteiini: 33.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 10.9 g

Ainekset 2 annokselle

  • 4 isoa kiinankaalin lehteä
  • 1 salottisipuli
  • 1 pieni nippu persiljaa
  • 250 g naudan jauhelihaa
  • 1 tl sinappia
  • 1⁄2 tl pippurirouhetta
  • 6 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 4 isoa tomaattia
  • 1 pieni sipuli
  • 1 timjamin varsi
  • 200 ml kasvislientä
  • 1 tl tomaattipyreetä
  • ripaus sokeria
  • ripaus piparkakkumaustetta

Valmistusohje

  1. Keitä kaalinlehtiä kiehuvassa vedessä n. 3 minuuttia, huuhdo kylmällä vedellä ja leikkaa kovat kantaosat pois. Kuori salottisipulit ja pilko hienoksi. Huuhdo persilja ja hienonna silpuksi.
  2. Sekoita jauheliha, sipulit, persilja, sinappi ja pippuri keskenään ja mausta pienellä lorauksella luonnollisesti valmistettua soijakastiketta. Jaa jauhelihamassa kaalinlehdille, rullaa tiukoiksi kääryleiksi ja sido kääryleet paistinarulla.
  3. Pese tomaatit, poista kannat ja leikkaa suurehkoiksi kuutioiksi. Kuori sipuli ja pilko pieneksi. Nypi timjamin lehdet varresta. Laita tomaatit, sipulit ja timjami uunivuokaan ja kaada kasvisliemi päälle. Nosta kääryleet vuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia. Kääntele kääryleitä paistamisen aikana.
  4. Nosta kääryleet tarjoilulautaselle. Halutessasi voit keittää jäljelle jäänyttä paistinlientä hieman kasaan. Lisää paistinliemeen tomaattipyree, mausta sokerilla, piparkakkumausteella ja luonnollisesti valmistetulla soijakastikkeella ja kaada tomaattikastiketta kääryleiden päälle. Kääryleiden kanssa sopii hyvin perunamuusi.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 55 min
Valmistelu aika: 55 min
1444 kJ / 345 kcal
Fett / Rasva: 18.5 g
Protein / Proteiini: 33.1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 10.9 g

Ainekset 2 annokselle

  • 4 isoa kiinankaalin lehteä
  • 1 salottisipuli
  • 1 pieni nippu persiljaa
  • 250 g naudan jauhelihaa
  • 1 tl sinappia
  • 1⁄2 tl pippurirouhetta
  • 6 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 4 isoa tomaattia
  • 1 pieni sipuli
  • 1 timjamin varsi
  • 200 ml kasvislientä
  • 1 tl tomaattipyreetä
  • ripaus sokeria
  • ripaus piparkakkumaustetta