Kermainen kasviskeitto
Hae
Suodattaa
Kermainen kasviskeitto
Bookmark
200 / 370

Kermainen kasviskeitto

Kermainen kasviskeitto
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
1889 kJ / 451 kcal
Rasva: 21.88 g
Protein / Proteiini: 15.25 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 52 g

Ainekset 4 annokselle

  • 30 g voita
  • 1 sipuli hienoksi silputtuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 purjo ohuina renkaina
  • 2 juuripersiljaa kuutioina
  • ½ mukulaselleri kuutioina
  • 1 iso peruna kuutioina
  • 300 g kukkakaalia pieninä paloina
  • 200 g kikherneitä liemineen (säilyke)
  • 7,5 dl vettä
  • 4–7 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua luomusoijakastiketta
  • 4 rkl valkoviiniä
  • 2,5 dl maitoa
  • 1,25 dl kermaa
  • 1 tl inkiväärijauhetta
  • ½ tl valkopippuria
  • ½ tl jauhettua muskottipähkinää

Valmistusohje

Pilko kaikki vihannekset. Kuullota silputtu sipuli suuressa paistinpannussa keskilämmöllä, mutta älä anna sipulin ruskistua. Lisää pannulle murskattu valkosipuli ja ohuiksi renkaiksi leikattu purjon valkoinen osa ja sekoita keskenään. Lisää joukkoon juuripersilja-, mukulaselleri- ja perunakuutiot sekä kukkakaalin kukinnot ja paista vielä 1-2 minuuttia. Kaada joukkoon kikherneet liemineen, vesi, valkoviini, Kikkomanin luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike ja mausteet ja kiehauta. Nosta kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Kaada joukkoon maito ja kerma ja soseuta keitto.

Koristele yrteillä ja tarjoa leivän kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
1889 kJ / 451 kcal
Rasva: 21.88 g
Protein / Proteiini: 15.25 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 52 g

Ainekset 4 annokselle

  • 30 g voita
  • 1 sipuli hienoksi silputtuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 purjo ohuina renkaina
  • 2 juuripersiljaa kuutioina
  • ½ mukulaselleri kuutioina
  • 1 iso peruna kuutioina
  • 300 g kukkakaalia pieninä paloina
  • 200 g kikherneitä liemineen (säilyke)
  • 7,5 dl vettä
  • 4–7 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua luomusoijakastiketta
  • 4 rkl valkoviiniä
  • 2,5 dl maitoa
  • 1,25 dl kermaa
  • 1 tl inkiväärijauhetta
  • ½ tl valkopippuria
  • ½ tl jauhettua muskottipähkinää