Kenchin-jiru – japanilainen kasviskeitto
Hae
Suodata
Kenchin-jiru – japanilainen kasviskeitto
Bookmark
211 / 519

Kenchin-jiru – japanilainen kasviskeitto

Kenchin-jiru – japanilainen kasviskeitto
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
519 kJ / 124 kcal
Fett / Rasva: 7.4 g
Protein / Proteiini: 6.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 8.8 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Viipaloi retikka ja porkkanat ohuiksi siivuiksi. Paloittele siitakesienet neljään osaan. Leikkaa kevätsipuli vinosti 2,5 cm:n mittaisiksi paloiksi. Paloittele tofu pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna kasviöljy kattilassa. Lisää pannulle retikka, porkkanat ja siitakesienet, ja paista niitä hetki. Lisää joukkoon kasvisliemi, luonnonmukaisesti valmistettu soijakastike sekä sokeri ja kiehauta. Vähennä lämpöä ja anna keiton kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä 3-4 minuutin ajan, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Kaavi vaahto pois keiton pinnalta. Sekoita perunajauhot ja 2 rkl vettä tasaiseksi seokseksi ja lisää seos varovasti keiton joukkoon.

Lisää lopuksi joukkoon tofu ja kevätsipulit ja kiehauta vielä kerran. Mausta keitto seesamiöljyllä. Keiton lisukkeiksi sopivat erinomaisesti myös gnocchi ja ravioli.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
519 kJ / 124 kcal
Fett / Rasva: 7.4 g
Protein / Proteiini: 6.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 8.8 g

Ainekset 4 annokselle