Kauravanukas mustikoiden ja taatelikinuskin kera
Hae
Suodata
Kauravanukas mustikoiden ja taatelikinuskin kera
Bookmark
78 / 514

Kauravanukas mustikoiden ja taatelikinuskin kera

Miksei aamiaisellakin voisi syödä vanukasta? Tämä makea mustikkaherkku on hyvä päivän aloitus, joka pitää sinut kylläisenä pitkään.

Kauravanukas mustikoiden ja taatelikinuskin kera
Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 30 min
2615 kJ / 625 kcal
Fett / Rasva: 19,5 g
Protein / Proteiini: 19,3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 100,2 g

Ainekset 2 annokselle

  • 100 g kaurahiutaleita
  • 200 ml kauramaitoa
  • 2 kananmunaa
  • 1 rkl hunajaa
  • ¼ tl rypsiöljyä vuoan voiteluun
  • reilu desilitra jäisiä mustikoita

Taatelikinuski:

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 190 asteeseen.
  2. Kuumenna kauramaito kattilassa. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja keitä 5-7 minuuttia.
  3. Erottele keltuaiset valkuaisista. Sekoita keltuaiset ja hunaja yhteen. Vispaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaisseos kaurahiutaleiden joukkoon, ja lisää sitten valkuaisvaahto varovasti sekoittaen.
  4. Öljyä uunivuoka (halkaisija 18 cm) ja kaada kaurataikina vuokaan. Ripottele mustikat päälle. Voit myös käyttää muita tuoreita tai pakastettuja marjoja, tai hilloa. Kypsennä vanukasta uunissa n. 30 minuuttia.
  5. Valmista sillä aikaa kinuski. Sekoita kuuma vesi, kaakao ja taatelit, ja anna tekeytyä 5 minuuttia. Lisää sitten maapähkinävoi ja Kikkoman-soijakastike, ja soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi.
  6. Tarjoa kypsä vanukas taatelikinuskin kera.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 30 min
2615 kJ / 625 kcal
Fett / Rasva: 19,5 g
Protein / Proteiini: 19,3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 100,2 g

Ainekset 2 annokselle

  • 100 g kaurahiutaleita
  • 200 ml kauramaitoa
  • 2 kananmunaa
  • 1 rkl hunajaa
  • ¼ tl rypsiöljyä vuoan voiteluun
  • reilu desilitra jäisiä mustikoita

Taatelikinuski: