
13 / 16
Katkarapuvartaat ja lämmin linssisalaatti

Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
30 min
3411 kJ / 815 kcal
Fett / Rasva:
34.2 g
Protein / Proteiini:
45 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
68.2 g
Ainekset 2 annokselle
- 1 sitruunan mehu
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1⁄4 punaista chilipalkoa
- 6 rkl Kikkomanin wokkikastiketta
- 1 nippu lehtipersiljaa
- 8 keskisuurta, kuorittua katkarapua
- 200 g belugalinssejä
- 500 ml kasvislientä
- 1 porkkana
- 1⁄ 2 punainen paprika
- 1⁄2 kesäkurpitsa
- 50 g cashewpähkinöitä
- oliiviöljyä
- ripaus piparkakkumaustetta
- ripaus pippuria
- 4 pitkää puista grillitikkua
Valmistusohje
- Valmista marinadi soseuttamalla sitruunan mehu, valkosipulinkynnet, chili ja wokkikastike sauvasekoittimella. Huuhdo persilja, taputtele talouspaperilla kuivaksi ja silppua hienoksi. Nosta katkaravut ja 1 rkl silputtua persiljaa kulhoon, kaada marinadi päälle, sekoita hyvin keskenään ja anna vetäytyä jääkaapissa.
- Keitä linssejä kasvisliemessä miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia. Pese ja puhdista kasvikset ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Kaada oliiviöljy pannulle ja paista kasvikset ja cashewpähkinät kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon linssit ja loput kasvisliemestä. Kiehauta hetki ja mausta piparkakkumausteella, pippurilla ja wokkikastikkeella. Lisää joukkoon lopuksi loput persiljasta.
- Pujota katkaravut grillitikkuihin ja paista marinoituja katkarapuja hetki pannulla. Alenna lämpöä ja anna kypsyä hitaasti keskisuurella lämmöllä. Tarjoa vartaat lämpimän linssisalaatin kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
30 min
3411 kJ / 815 kcal
Fett / Rasva:
34.2 g
Protein / Proteiini:
45 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
68.2 g
Ainekset 2 annokselle
- 1 sitruunan mehu
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1⁄4 punaista chilipalkoa
- 6 rkl Kikkomanin wokkikastiketta
- 1 nippu lehtipersiljaa
- 8 keskisuurta, kuorittua katkarapua
- 200 g belugalinssejä
- 500 ml kasvislientä
- 1 porkkana
- 1⁄ 2 punainen paprika
- 1⁄2 kesäkurpitsa
- 50 g cashewpähkinöitä
- oliiviöljyä
- ripaus piparkakkumaustetta
- ripaus pippuria
- 4 pitkää puista grillitikkua