Katkarapupasta curry-kermakastikkeessa
Ainekset
Valmistus
Vaihe 1
Nypi basilikan lehdet, huuhdo ja taputtele ne kuiviksi talouspaperilla. Pese ja halkaise paprika, poista siemenet ja kanta. Huuhdo suippokaali. Pilko paprika ja suippokaali 2–3 cm:n suuruisiksi paloiksi. Pese tomaatit.
Vaihe 2
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pese katkaravut ja taputtele kuiviksi talouspaperilla. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Kuullota katkarapuja ja kasviksia öljyssä 4–5 minuuttia. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla, nosta pois pannulta ja pidä lämpimänä.
Vaihe 3
Lisää pannulle jääneen rasvan joukkoon liemi, kerma, soijakastike, sinappi ja curryjauhe. Kiehauta ja keitä hieman kasaan.
Vaihe 4
Sekoita kasvikset, katkaravut ja pasta kastikkeen joukkoon. Annostele pasta lautasille, koristele basilikanlehdillä ennen tarjoilua.
Resepti-ID: 131
PDF-resepti
Kiitos palautteesta!
Arvioi resepti
Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!
Löydä lisää reseptejä