Katkarapupasta curry-kermakastikkeessa

kokonaisaika 35 min
15 min esivalmistelut
20 min valmistus

Ainekset

4 annosta
2 
basilikan vartta
1 
pieni keltainen paprika
160 g
suippokaalia
160 g
kirsikkatomaatteja
240 g
simpukan muotoista pastaa
160 g
kuorittuja keitettyjä katkarapuja
2 rkl
oliiviöljyä
suolaa, vastajauhettua pippuria
160 ml
kana-, kasvis- tai kalalientä
200 g
kermaa
4 rkl
makeaa sinappia
4 tl
curryjauhetta
Ravintosisältö (per annos): 2143 kJ  /  508 kcal
23,7 g Rasva
19 g Proteiini
52,5 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Nypi basilikan lehdet, huuhdo ja taputtele ne kuiviksi talouspaperilla. Pese ja halkaise paprika, poista siemenet ja kanta. Huuhdo suippokaali. Pilko paprika ja suippokaali 2–3 cm:n suuruisiksi paloiksi. Pese tomaatit.

Vaihe 2

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pese katkaravut ja taputtele kuiviksi talouspaperilla. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Kuullota katkarapuja ja kasviksia öljyssä 4–5 minuuttia. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla, nosta pois pannulta ja pidä lämpimänä. 

Vaihe 3

Lisää pannulle jääneen rasvan joukkoon liemi, kerma, soijakastike, sinappi ja curryjauhe. Kiehauta ja keitä hieman kasaan. 

Vaihe 4

Sekoita kasvikset, katkaravut ja pasta kastikkeen joukkoon. Annostele pasta lautasille, koristele basilikanlehdillä ennen tarjoilua. 

Resepti-ID: 131

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Nypi basilikan lehdet, huuhdo ja taputtele ne kuiviksi talouspaperilla. Pese ja halkaise paprika, poista siemenet ja kanta. Huuhdo suippokaali. Pilko paprika ja suippokaali 2–3 cm:n suuruisiksi paloiksi. Pese tomaatit.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pese katkaravut ja taputtele kuiviksi talouspaperilla. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Kuullota katkarapuja ja kasviksia öljyssä 4–5 minuuttia. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla, nosta pois pannulta ja pidä lämpimänä. 

Lisää pannulle jääneen rasvan joukkoon liemi, kerma, soijakastike, sinappi ja curryjauhe. Kiehauta ja keitä hieman kasaan. 

Sekoita kasvikset, katkaravut ja pasta kastikkeen joukkoon. Annostele pasta lautasille, koristele basilikanlehdillä ennen tarjoilua. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.