Katkarapupasta curry-kermakastikkeessa
Hae
Suodattaa
Katkarapupasta curry-kermakastikkeessa
Bookmark
22 / 36

Katkarapupasta curry-kermakastikkeessa

Katkarapupasta curry-kermakastikkeessa
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
2143 kJ / 508 kcal
Fett / Rasva: 23.7 g
Protein / Proteiini: 19 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 52.5 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2 basilikan vartta
  • 1 pieni keltainen paprika
  • 160 g suippokaalia
  • 160 g kirsikkatomaatteja (n. 16 kpl)
  • 240 g simpukan muotoista pastaa
  • 160 g kuorittuja keitettyjä katkarapuja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa, vastajauhettua pippuria
  • 160 ml kana-, kasvis- tai kalalientä
  • 2 dl kermaa
  • *4 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 4 rkl makeaa sinappia
  • 4 tl curryjauhetta

*Vaihtoehtoisesti voit käyttää Kikkoman Tamarin gluteeniton Tamari-soijakastike tai Kikkoman Luomusoijakastike.

Valmistusohje

  1. Nypi basilikan lehdet, huuhdo ja taputtele ne kuiviksi talouspaperilla. Pese ja halkaise paprika, poista siemenet ja kanta. Huuhdo suippokaali. Pilko paprika ja suippokaali 2–3 cm:n suuruisiksi paloiksi. Pese tomaatit.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pese katkaravut ja taputtele kuiviksi talouspaperilla. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Kuullota katkarapuja ja kasviksia öljyssä 4–5 minuuttia. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla, nosta pois pannulta ja pidä lämpimänä. 
  3. Lisää pannulle jääneen rasvan joukkoon liemi, kerma, soijakastike, sinappi ja curryjauhe. Kiehauta ja keitä hieman kasaan. 
  4. Sekoita kasvikset, katkaravut ja pasta kastikkeen joukkoon. Annostele pasta lautasille, koristele basilikanlehdillä ennen tarjoilua. 
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
2143 kJ / 508 kcal
Fett / Rasva: 23.7 g
Protein / Proteiini: 19 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 52.5 g

Ainekset 4 annokselle

  • 2 basilikan vartta
  • 1 pieni keltainen paprika
  • 160 g suippokaalia
  • 160 g kirsikkatomaatteja (n. 16 kpl)
  • 240 g simpukan muotoista pastaa
  • 160 g kuorittuja keitettyjä katkarapuja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa, vastajauhettua pippuria
  • 160 ml kana-, kasvis- tai kalalientä
  • 2 dl kermaa
  • *4 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 4 rkl makeaa sinappia
  • 4 tl curryjauhetta

*Vaihtoehtoisesti voit käyttää Kikkoman Tamarin gluteeniton Tamari-soijakastike tai Kikkoman Luomusoijakastike.