[Translate to Finnisch:]

Katkarapuja chilikastikkeessa

Ainekset

4 annosta
8 pala
jättikatkarapua
1 tl
sakea (tai valkoviiniä)
1 pala
pinaattikiinankaalia
2 rkl
salaattiöljyä
muutama tippa seesamiöljyä
koristeluun kevätsipuleita ja chilirouhetta

Chilikastike

2 
valkosipulinkynttä
10 g
inkivääriä
5 cm
purjoa (valkoinen osa)
100 g
ketsuppia
muutama tippa vahvaa chilikastiketta
60 ml
lientä
sokeria

Valmistus

Silppua valkosipuli, inkivääri ja purjo erittäin hienoksi. Soseuta kaikki chilikastikkeen ainekset keskenään. Kuori katkaravut, mutta jätä pyrstö ja pää paikalleen. Poista suolet. Taputtele katkaravut talouspaperilla kuiviksi ja sivele kevyesti Kikkomanin Tamari-soijakastikkeella. Paista katkarapuja kuumassa öljyssä, kunnes ne ovat vaaleanpunaisia. Nosta katkaravut pois pannulta. Soseuta chilikastike, kaada joukkoon katkaravut ja kiehauta. Lisää joukkoon hieman paahdettua seesamiöljyä.

Leikkaa pinaattikiinankaalin kerä 10 osaan ja kuullota hetki pannulla. Koristele halutessasi ohuilla kevätsipulirenkailla ja chilirouheella.

Vinkki

Jos et halua marinoida katkarapuja soijakastikkeella, voit myös käännellä ne perunajauhoissa ennen paistamista. Näin saat kastikkeesta myös hieman paksumpaa.

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Resepti-ID: 455

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Silppua valkosipuli, inkivääri ja purjo erittäin hienoksi. Soseuta kaikki chilikastikkeen ainekset keskenään. Kuori katkaravut, mutta jätä pyrstö ja pää paikalleen. Poista suolet. Taputtele katkaravut talouspaperilla kuiviksi ja sivele kevyesti Kikkomanin Tamari-soijakastikkeella. Paista katkarapuja kuumassa öljyssä, kunnes ne ovat vaaleanpunaisia. Nosta katkaravut pois pannulta. Soseuta chilikastike, kaada joukkoon katkaravut ja kiehauta. Lisää joukkoon hieman paahdettua seesamiöljyä.

Leikkaa pinaattikiinankaalin kerä 10 osaan ja kuullota hetki pannulla. Koristele halutessasi ohuilla kevätsipulirenkailla ja chilirouheella.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.