Hae
Suodattaa
Katkarapu-miniletut
Bookmark
6 / 20

Katkarapu-miniletut

Katkarapu-miniletut
538 kJ / 129 kcal
Rasva: 9 g
Protein / Proteiini: 7.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4.2 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 noriarkki (kuivattu merilevä)
  • 200 g tiikerikatkarapuja (pakastettuja tai tuoreita)
  • 40 g sipulia
  • perunajauhoja tai maissitärkkelystä
  • kasvirasvaa friteeraukseen
  • Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
  • majoneesia
  • shichimi-maustetta (seitsenmaustetta) tai chilijauhetta

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Valmistusohje

Leikkaa noriarkki 6 x 4 cm:n kokoisiksi levyiksi. Kuori katkaravut ja poista suolet. Leikkaa katkaravut suurehkoiksi paloiksi ja soseuta surimi-massaksi.

Kuori ja silppua sipulit ja ripottele päälle perunajauhoja tai maissitärkkelystä. Kaada sipulit ja surimi-massa kulhoon ja sekoita hyvin keskenään. Muotoile taikinasta pieniä lettuja (n. 20 g per lettu). Kääri jokainen lettu norilevyn sisään. Leivitä noriin käärityt letut perunajauholla tai tärkkelyksellä ja friteeraa 170 asteessa.

Pirskottele päälle Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastiketta, koristele majoneesilla ja shichimi-mausteella ja tarjoa kuumana.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

538 kJ / 129 kcal
Rasva: 9 g
Protein / Proteiini: 7.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4.2 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 noriarkki (kuivattu merilevä)
  • 200 g tiikerikatkarapuja (pakastettuja tai tuoreita)
  • 40 g sipulia
  • perunajauhoja tai maissitärkkelystä
  • kasvirasvaa friteeraukseen
  • Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
  • majoneesia
  • shichimi-maustetta (seitsenmaustetta) tai chilijauhetta

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.