
Katkarapu-miniletut

Ainekset 4 annokselle
- 1 noriarkki (kuivattu merilevä)
- 200 g tiikerikatkarapuja (pakastettuja tai tuoreita)
- 40 g sipulia
- perunajauhoja tai maissitärkkelystä
- kasvirasvaa friteeraukseen
- Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
- majoneesia
- shichimi-maustetta (seitsenmaustetta) tai chilijauhetta
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Leikkaa noriarkki 6 x 4 cm:n kokoisiksi levyiksi. Kuori katkaravut ja poista suolet. Leikkaa katkaravut suurehkoiksi paloiksi ja soseuta surimi-massaksi.
Kuori ja silppua sipulit ja ripottele päälle perunajauhoja tai maissitärkkelystä. Kaada sipulit ja surimi-massa kulhoon ja sekoita hyvin keskenään. Muotoile taikinasta pieniä lettuja (n. 20 g per lettu). Kääri jokainen lettu norilevyn sisään. Leivitä noriin käärityt letut perunajauholla tai tärkkelyksellä ja friteeraa 170 asteessa.
Pirskottele päälle Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastiketta, koristele majoneesilla ja shichimi-mausteella ja tarjoa kuumana.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 1 noriarkki (kuivattu merilevä)
- 200 g tiikerikatkarapuja (pakastettuja tai tuoreita)
- 40 g sipulia
- perunajauhoja tai maissitärkkelystä
- kasvirasvaa friteeraukseen
- Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
- majoneesia
- shichimi-maustetta (seitsenmaustetta) tai chilijauhetta
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.