Hae
Suodattaa
Kasvisvartaat
Bookmark
13 / 28

Kasvisvartaat

Kasvisvartaat
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
192 kJ / 45 kcal
Fett / Rasva: 1.6 g
Protein / Proteiini: 1.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 6.7 g

Ainekset 6 annokselle

  • 8 Padrón-paprikaa/minipaprikaa (tai 8 tankoa vihreää parsaa)
  • 80 g siitakesieniä (tai putkivinokkaita)
  • 80 g kesäkurpitsaa (tai purjoa)
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 6 rkl Kikkomanin Yakitori-kastiketta

tai

tai Kastike kasvisvartaille:

Valmistusohje

  1. Huuhdo paprikat ja poista kannat. Puhdista siitakesienet ja leikkaa kannat pois. Huuhdo kesäkurpitsa, leikkaa päät pois ja pilko kesäkurpitsa n. 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Pujota kasvikset vartaisiin.
  2. Kuumenna kasviöljy pannulla ja paista kasvisvartaita keskisuurella lämmöllä kannen alla n. 3 minuuttia. Käännä vartaat ja paista vielä n. 3 minuuttia. Nosta vartaat lautaselle ja pidä lämpiminä.
  3. Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Kaada Yakitori-kastike (tai Kikkomanin makea soijakastike riisille) pannulle ja kuumenna.
  4. Sivele vartaat kastikkeella ja tarjoa.

Valmistus, jos et käytä Kikkomanin Yakitori-kastiketta (tai Kikkomanin makeaa soijakastiketta riisille):

  1. Valmista paistamiseen asti samalla tavoin kuin yllä. Kaada pannulle jäänyt rasva pois. Lisää pannulle valkoviini ja sokeri ja anna kiehua hiljalleen, kunnes sokeri on liuennut. Lisää joukkoon soijakastike, sipulijauhe ja valkosipulijauhe ja sekoita hyvin.
  2. Sivele vartaat kastikkeella ja tarjoa.
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
192 kJ / 45 kcal
Fett / Rasva: 1.6 g
Protein / Proteiini: 1.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 6.7 g

Ainekset 6 annokselle

  • 8 Padrón-paprikaa/minipaprikaa (tai 8 tankoa vihreää parsaa)
  • 80 g siitakesieniä (tai putkivinokkaita)
  • 80 g kesäkurpitsaa (tai purjoa)
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 6 rkl Kikkomanin Yakitori-kastiketta

tai

tai Kastike kasvisvartaille: