Hae
Suodata
Kasvissalaatti Ponzu-salaattikastikkeella
Bookmark
33 / 287

Kasvissalaatti Ponzu-salaattikastikkeella

Kasvissalaatti Ponzu-salaattikastikkeella
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
1355 kJ / 323 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 2 pyöreää keltaista kesäkurpitsaa
  • 200 g valkoisia papuja
  • 250 g palsternakkaa
  • 2 porkkanaa
  • appelsiineja
  • 200 g parsakaalia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 4 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 1/2 nippu ruohosipulia

Valmistusohje

Kuori ja paloittele kasvikset. Paloittele parsakaali kukinnoiksi ja kaada kaikki kasvikset kiehuvaan veteen. Keitä 10 minuuttia, kaada keitinvesi heti pois ja nosta kasvikset salaattikulhoon. Hienonna ruohosipuli. (Keittämisen sijaan kasvikset voi myös höyryttää).

Sekoita öljy ja Ponzu-sitrussoijakastike hyvin keskenään ja kaada seos lämpimien kasvisten päälle. Tarjoile heti. Voit käyttää salaatissa vaihtoehtoisesti myös kukkakaalia, vihreitä papuja, parsaa jne.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
1355 kJ / 323 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 2 pyöreää keltaista kesäkurpitsaa
  • 200 g valkoisia papuja
  • 250 g palsternakkaa
  • 2 porkkanaa
  • appelsiineja
  • 200 g parsakaalia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 4 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 1/2 nippu ruohosipulia