Hae
Suodata
Kasvispoke-kulho
Bookmark
477 / 519

Kasvispoke-kulho

Kasvispoke-kulho

Ainekset

  • 200 g sushi- tai jasmiiniriisiä
  • 12 pientä porkkanaa
  • ½ hokkaido- tai myskikurpitsa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ ananas
  • 3–4 rkl Kikkoman Poke -kastiketta
  • 50 g herneenversoja
  • 2–3 kourallista vuonankaalia (tai jotain muuta salaattia)
  • 4 rkl kurpitsansiemeniä
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Anna riisin hieman jäähtyä ja jaa se sitten 4 kulhoon.

Leikkaa kurpitsa kuutioiksi. Nosta kurpitsakuutiot ja kokonaiset porkkanat uunivuokaan.  Kaada päälle oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla ja paista 180 asteessa 25 minuuttia. Nosta vuoka pois uunista ja sekoita joukkoon Kikkomanin Poke -kastike ja kurpitsansiemenet. 

Kuori ananas ja leikkaa kuutioksi.

Nosta kulhoihin riisin päälle ananaskuutioita, herneenversoja, vuonankaalia, porkkanoita ja kurpitsakuutioita. Koristele tuoreella mintulla ja tarjoa lisäksi vielä Kikkomanin Poke -kastiketta.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset

  • 200 g sushi- tai jasmiiniriisiä
  • 12 pientä porkkanaa
  • ½ hokkaido- tai myskikurpitsa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ ananas
  • 3–4 rkl Kikkoman Poke -kastiketta
  • 50 g herneenversoja
  • 2–3 kourallista vuonankaalia (tai jotain muuta salaattia)
  • 4 rkl kurpitsansiemeniä
  • tuoretta minttua