Hae
Suodata
11 / 24

Kasviskroketit ja tomaatti-soijakastike

Kasviskroketit ja tomaatti-soijakastike
Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 50 min
2275 kJ / 542 kcal
Fett / Rasva: 23,4 g
Protein / Proteiini: 12,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 66,4 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

  1. Kuori ja pese perunat ja keitä suolatussa vedessä n. 20 minuuttia. Valuta vesi pois ja survo tai soseuta hienoksi.
  2. Paloittele parsa- ja kukkakaali pieniksi kukinnoiksi, huuhdo kukinnot ja kiehauta. Valuta herkkusienet hyvin. Huuhdo kirsikkatomaatit.
  3. Muotoile perunasoseesta palloja ja työnnä yksittäisiä kasvispaloja pallojen sisään.
  4. Vatkaa kananmuna ja 2 rkl soijakastiketta kevyesti syvällä lautasella ja mausta pippurilla. Mittaa yhdelle syvälle lautaselle vehnäjauhot ja toiselle pankojauhot. Kääntele kasvistäytteiset perunasosepallot ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa.
  5. Valmista seuraavaksi tomaatti-soijakastike. Kiehauta tomaattimehu, lisää joukkoon oliivit ja loput soijakastikkeesta sekä sokeri (tai käytä soijakastikkeen ja sokerin sijaan makeaa soijakastiketta) ja mausta cayennepippurilla. Soseuta kastike sauvasekoittimella hieman ennen tarjoilua.
  6. Huuhdo rucola, kuivaa salaattilingossa ja revi sopiviksi suupaloiksi.
  7. Kuumenna öljy, friteeraa kasvistäytteiset perunapallot kullanruskeiksi ja valuta friteeratut pallot talouspaperilla. Annostele kasviskroketit lautasille, lusikoi päälle tomaatti-soijakastiketta ja tarjoa rucolan kanssa.

Vinkki: Tomaatti-soijakastikkeen sisältämän Kikkomanin luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen ja sokerin voit korvata käyttämällä 2–3 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua makeaa soijakastiketta.

Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 50 min
2275 kJ / 542 kcal
Fett / Rasva: 23,4 g
Protein / Proteiini: 12,1 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 66,4 g

Ainekset 4 annokselle