Hae
Suodattaa
Kasvis-Temaki
Bookmark
142 / 244

Kasvis-Temaki

Kasvis-Temaki
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
753 kJ / 179 kcal

Ainekset 3 annokselle

  • 180 g keitettyä ja maustettua sushiriisiä
  • 30 g paprikaa, keltaisia ja punaisia
  • 60 g parsaa
  • 6 salaatinlehteä
  • 6 merileväarkkia
  • wasabia

Tarjoiluun:Kikkoman Sushi & Sashimi -soijakastiketta

Valmistusohje

Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Mausta riisi viinietikalla valuta ja jäähdytä. Leikkaa merileväarkit puoliksi poikittain ja leikkaa myös reunoja hieman pois, noin 15x10 cm suorakulmioon. Aseta puolikas arkki kädellesi kiiltävä puolin alaspäin. Paina n. 30 g sushiriisiä merileväarkin vasemmalle puolelle ja levitä ohut kerros wasabia sen päälle. Leikkaa täyte (esim. kurkku, avokado, surimi) ohuiksi suikaleiksi ja asettele niitä levyn etureunaan. Rullaa noriarkki ja täyte tötterön muotoiseksi sushiksi. Sulje reunat pienellä määrällä riisiä ja nauti.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
753 kJ / 179 kcal

Ainekset 3 annokselle

  • 180 g keitettyä ja maustettua sushiriisiä
  • 30 g paprikaa, keltaisia ja punaisia
  • 60 g parsaa
  • 6 salaatinlehteä
  • 6 merileväarkkia
  • wasabia

Tarjoiluun:Kikkoman Sushi & Sashimi -soijakastiketta