
Kasvis-Temaki
Ainekset 3 annoksille
- 180 g keitettyä ja maustettua sushiriisiä
- 30 g paprikaa, keltaisia ja punaisia
- 60 g parsaa
- 6 salaatinlehteä
- 6 merileväarkkia
- wasabia
Tarjoiluun:Kikkoman Sushi & Sashimi -soijakastiketta
Valmistusohje
Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Mausta riisi viinietikalla valuta ja jäähdytä. Leikkaa merileväarkit puoliksi poikittain ja leikkaa myös reunoja hieman pois, noin 15x10 cm suorakulmioon. Aseta puolikas arkki kädellesi kiiltävä puolin alaspäin. Paina n. 30 g sushiriisiä merileväarkin vasemmalle puolelle ja levitä ohut kerros wasabia sen päälle. Leikkaa täyte (esim. kurkku, avokado, surimi) ohuiksi suikaleiksi ja asettele niitä levyn etureunaan. Rullaa noriarkki ja täyte tötterön muotoiseksi sushiksi. Sulje reunat pienellä määrällä riisiä ja nauti.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 3 annoksille
- 180 g keitettyä ja maustettua sushiriisiä
- 30 g paprikaa, keltaisia ja punaisia
- 60 g parsaa
- 6 salaatinlehteä
- 6 merileväarkkia
- wasabia
Tarjoiluun:Kikkoman Sushi & Sashimi -soijakastiketta