Hae
Suodattaa
Bookmark
100 / 302

Kasvis-Temaki

Valmistelu aika: 30 minuuttia
Lämpöarvo (annosta kohti): 753 kJ / 180 kcal

Ainekset 3 annoksille

  • 180 g keitettyä ja maustettua sushiriisiä
  • 30 g paprikaa, keltaisia ja punaisia
  • 60 g parsaa
  • 6 salaatinlehteä
  • 6 merileväarkkia
  • wasabia

Tarjoiluun:Kikkoman Sushi & Sashimi -soijakastiketta

Valmistautuminen

Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Mausta riisi viinietikalla valuta ja jäähdytä. Leikkaa merileväarkit puoliksi poikittain ja leikkaa myös reunoja hieman pois, noin 15x10 cm suorakulmioon. Aseta puolikas arkki kädellesi kiiltävä puolin alaspäin. Paina n. 30 g sushiriisiä merileväarkin vasemmalle puolelle ja levitä ohut kerros wasabia sen päälle. Leikkaa täyte (esim. kurkku, avokado, surimi) ohuiksi suikaleiksi ja asettele niitä levyn etureunaan. Rullaa noriarkki ja täyte tötterön muotoiseksi sushiksi. Sulje reunat pienellä määrällä riisiä ja nauti.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 3 annoksille

  • 180 g keitettyä ja maustettua sushiriisiä
  • 30 g paprikaa, keltaisia ja punaisia
  • 60 g parsaa
  • 6 salaatinlehteä
  • 6 merileväarkkia
  • wasabia

Tarjoiluun:Kikkoman Sushi & Sashimi -soijakastiketta