
29 / 277
Kasviksia ponzu-majoneesin kera
Ponzulla maustettu majoneesi on loistava lisä grillatuille kasviksille, mutta sopii hyvin myös salaatteihin ja voileipiin. Tässä reseptissä voit käyttää mitä tahansa kasviksia.
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Ponzu-sitrussoijakastike
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Salaatit
Vihannekset
Kasvisruoat
BBQ
Kesä
Valmisteluaikaa < 20 min

Valmistusaika
55 min
Valmistelu aika:
20 min
Marinointiaika:
15 min
Kokkausaika
20 min
6372 kJ / 1593 kcal
Fett / Rasva:
139 g
Protein / Proteiini:
16 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
75 g
Ainekset 2 annokselle
- 3 rkl Kikkomanin soijakastiketta
- 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
- 1 pieni munakoiso
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 punainen paprika
- 2 perunaa
- 1 punasipuli
- 3 rkl oliiviöljyä
Ponzu-majoneesi:
- 6 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 8 rkl majoneesia
- 1 tuore rosmariininoksa
- pippuria
- 3 valkosipulinkynttä
- Kikkomanin soijakastiketta
Valmistusohje
- Leikkaa kesäkurpitsa ja munakoiso siivuiksi. Leikkaa paprika isoiksi paloiksi ja perunat neljään osaan. Leikkaa sipuli paksuiksi siivuiksi.
- Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy ja 2 murskattua valkosipulinkynttä. Lisää soijakastike ja sekoita.
- Laita vihannekset marinoitumaan kulhoon 15 minuutiksi.
- Kaada toiseen kulhoon Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike. Lisää majoneesi, silputtu rosmariini ja murskattu valkosipuli. Mausta pippurilla ja Kikkomanin soijakastikkeella ja sekoita hyvin.
- Grillaa kasviksia keskilämmöllä n. 7-10 minuuttia. Kääntele kasviksia välillä, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Perunat voivat vaatia pidemmän grillausajan (15-20 minuuttia, palojen koosta riippuen). Grillaa, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
- Asettele grillatut kasvikset lautaselle.
- Tarjoile ponzu-majoneesin kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
55 min
Valmistelu aika:
20 min
Marinointiaika:
15 min
Kokkausaika
20 min
6372 kJ / 1593 kcal
Fett / Rasva:
139 g
Protein / Proteiini:
16 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
75 g
Ainekset 2 annokselle
- 3 rkl Kikkomanin soijakastiketta
- 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
- 1 pieni munakoiso
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 punainen paprika
- 2 perunaa
- 1 punasipuli
- 3 rkl oliiviöljyä
Ponzu-majoneesi:
- 6 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- 8 rkl majoneesia
- 1 tuore rosmariininoksa
- pippuria
- 3 valkosipulinkynttä
- Kikkomanin soijakastiketta