Hae
Suodata
Kasviksia ponzu-majoneesin kera
Bookmark
29 / 277

Kasviksia ponzu-majoneesin kera

Ponzulla maustettu majoneesi on loistava lisä grillatuille kasviksille, mutta sopii hyvin myös salaatteihin ja voileipiin. Tässä reseptissä voit käyttää mitä tahansa kasviksia.

Kasviksia ponzu-majoneesin kera
Valmistusaika 55 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 15 min
Kokkausaika 20 min
6372 kJ / 1593 kcal
Fett / Rasva: 139 g
Protein / Proteiini: 16 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 75 g

Ainekset 2 annokselle

  • 3 rkl Kikkomanin soijakastiketta
  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
  • 1 pieni munakoiso
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen paprika
  • 2 perunaa
  • 1 punasipuli
  • 3 rkl oliiviöljyä

Ponzu-majoneesi:

Valmistusohje

  1. Leikkaa kesäkurpitsa ja munakoiso siivuiksi. Leikkaa paprika isoiksi paloiksi ja perunat neljään osaan. Leikkaa sipuli paksuiksi siivuiksi.
  2. Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy ja 2 murskattua valkosipulinkynttä. Lisää soijakastike ja sekoita.
  3. Laita vihannekset marinoitumaan kulhoon 15 minuutiksi.
  4. Kaada toiseen kulhoon Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike. Lisää majoneesi, silputtu rosmariini ja murskattu valkosipuli. Mausta pippurilla ja Kikkomanin soijakastikkeella ja sekoita hyvin.
  5. Grillaa kasviksia keskilämmöllä n. 7-10 minuuttia. Kääntele kasviksia välillä, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Perunat voivat vaatia pidemmän grillausajan (15-20 minuuttia, palojen koosta riippuen). Grillaa, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
  6. Asettele grillatut kasvikset lautaselle.
  7. Tarjoile ponzu-majoneesin kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 55 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 15 min
Kokkausaika 20 min
6372 kJ / 1593 kcal
Fett / Rasva: 139 g
Protein / Proteiini: 16 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 75 g

Ainekset 2 annokselle

  • 3 rkl Kikkomanin soijakastiketta
  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
  • 1 pieni munakoiso
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen paprika
  • 2 perunaa
  • 1 punasipuli
  • 3 rkl oliiviöljyä

Ponzu-majoneesi: