Hae
Suodata
Kasviksia balsamico -kastikkeessa
Bookmark
503 / 514

Kasviksia balsamico -kastikkeessa

Kasviksia balsamico -kastikkeessa
797 kJ / 192 kcal
Fett / Rasva: 15.1 g
Protein / Proteiini: 1.9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 9.1 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1/2 keltainen paprika
  • 6 minimaissia
  • 6 vihreää minipaprikaa 
  • 6 kirsikkatomaattia
  • 1 rkl kasviöljyä

Balsamico -kastike:

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Valmistusohje

Leikkaa keltainen paprika ja minimaissit sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Friteeraa kaikki kasvikset oliiviöljyssä ja nosta kasvikset syvään tarjoilukulhoon. Kaada haihdutettu balsamietikka ja Kikkomanin Tamari-soijakastike tehosekoittimeen. Sekoita suurella nopeudella ja kaada oliiviöljy joukkoon ohuena nauhana. Kaada valmis kastike kasvisten päälle ja koristele tuoreilla yrteillä. Tarjoa kuumana.

Vinkki: Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastiketta tai Kikkoman Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa voidaan käyttää Kikkomanin luonnollisesti valmistettu gluteeniton Tamari-soijakastike.

797 kJ / 192 kcal
Fett / Rasva: 15.1 g
Protein / Proteiini: 1.9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 9.1 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1/2 keltainen paprika
  • 6 minimaissia
  • 6 vihreää minipaprikaa 
  • 6 kirsikkatomaattia
  • 1 rkl kasviöljyä

Balsamico -kastike:

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.