
Kasviksia balsamico -kastikkeessa

Ainekset 4 annokselle
- 1/2 keltainen paprika
- 6 minimaissia
- 6 vihreää minipaprikaa
- 6 kirsikkatomaattia
- 1 rkl kasviöljyä
Balsamico -kastike:
- 1 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta
- 0,9 dl balsamietikkaa (haihduta miedolla lämmöllä, kunnes jäljellä on 30 ml)
- 0,5 dl oliiviöljyä
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Leikkaa keltainen paprika ja minimaissit sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Friteeraa kaikki kasvikset oliiviöljyssä ja nosta kasvikset syvään tarjoilukulhoon. Kaada haihdutettu balsamietikka ja Kikkomanin Tamari-soijakastike tehosekoittimeen. Sekoita suurella nopeudella ja kaada oliiviöljy joukkoon ohuena nauhana. Kaada valmis kastike kasvisten päälle ja koristele tuoreilla yrteillä. Tarjoa kuumana.
Vinkki: Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastiketta tai Kikkoman Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa voidaan käyttää Kikkomanin luonnollisesti valmistettu gluteeniton Tamari-soijakastike.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 1/2 keltainen paprika
- 6 minimaissia
- 6 vihreää minipaprikaa
- 6 kirsikkatomaattia
- 1 rkl kasviöljyä
Balsamico -kastike:
- 1 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta
- 0,9 dl balsamietikkaa (haihduta miedolla lämmöllä, kunnes jäljellä on 30 ml)
- 0,5 dl oliiviöljyä
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.