Hae
Suodattaa
Karitsan karetta Teriyaki-seesamikastikkeessa
Bookmark
10 / 14

Karitsan karetta Teriyaki-seesamikastikkeessa

Karitsan karetta Teriyaki-seesamikastikkeessa
Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 40 min
1801 kJ / 430 kcal
Fett / Rasva: 12.2 g
Protein / Proteiini: 37.9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 38.5 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Kuori porkkanat ja huuhdo ne yhdessä herneenpalkojen ja maissien kanssa. Huuhdo myös persilja. Keitä kasviksia suolatussa vedessä n. 3–5 minuuttia.

Huuhdo karitsan kareet ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele kareet vehnäjauhossa ja paista öljyssä molemmin puolin n. 1 minuuttia. Kääri lihat alumiinifolioon ja anna vetäytyä n. 2–3 minuuttia.

Kaada Teriyaki-kastike pannulle ja kiehauta. Nosta kareet pannulle ja nostele kastiketta niiden päälle, jotta saat lihan pinnasta kiiltävän. Asettele perunamuusi ja kastikkeessa olevat karitsan kareet lautaselle ja tarjoile keitettyjen porkkanoiden, herneiden, maissin ja persiljan kera.

Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 40 min
1801 kJ / 430 kcal
Fett / Rasva: 12.2 g
Protein / Proteiini: 37.9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 38.5 g

Ainekset 4 annokselle