Kanatikkarit

kokonaisaika 190 min
20 min esivalmistelut
120 min marinointi
50 min valmistus

Mehukkaita broileritikkuja grillistä mausteisessa marinadissa Kanapoikatikkuja grillistä KIKKOMAN-soijakastikkeella. KIKKOMAN-soijakastikkeen rikkaat maut maustavat marinadin täydellisesti. Samalla se varmistaa mehukkaiden broilerien täydellisen ruskistumisen. Erittäin mureat broileritikut ilahduttavat vieraitasi.

Ainekset

4 annosta
12 
kpl kanankoipia
3 rkl
dijon-sinappia
1 tl
rypsiöljyä
suolaa ja vastajauhettua pippuria
1 nippu
kevätsipulit
3 rkl
valkoisia seesaminsiemeniä
Ravintosisältö (per annos): 1904 kJ  /  455 kcal
17 g Rasva
3 g Proteiini
2 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Poista kanankoipien nahka. Katkaise sitten luun jänteet ja paina ­lihaa varovasti peukalolla ja etusormella alaspäin, jotta koivet pysyvät paljaassa luussa tikkukaramellin tavoin.

Vaihe 2

Sekoita sinappi, öljy ja KIKKOMAN-soijakastike ja sivele sillä broileritikkuja. Marinoi useita tunteja tai yön yli. Ripottele broileritikkuihin suolaa ja pippuria 30 minuuttia ennen grillaamista.

Vaihe 3

Valmistele grilli epäsuoraa grillausmenetelmää varten ja esilämmitä 180–200 °C.:een Aseta tikut epäsuoralle alueelle ja grillaa noin 50 minuuttia.

Vaihe 4

Sillä välin pese kevätsipulit, kuivaa ne ja ruskista niitä hetken aikaa kokonaisina suoralla lämmöllä. 

Vaihe 5

Vähän ennen kypsennysajan loppua voitele tikut uudelleen marinadilla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Grillaa tikut ja tarjoile kevätsipulien kanssa. 

Resepti-ID: 960

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Poista kanankoipien nahka. Katkaise sitten luun jänteet ja paina ­lihaa varovasti peukalolla ja etusormella alaspäin, jotta koivet pysyvät paljaassa luussa tikkukaramellin tavoin.

Sekoita sinappi, öljy ja KIKKOMAN-soijakastike ja sivele sillä broileritikkuja. Marinoi useita tunteja tai yön yli. Ripottele broileritikkuihin suolaa ja pippuria 30 minuuttia ennen grillaamista.

Valmistele grilli epäsuoraa grillausmenetelmää varten ja esilämmitä 180–200 °C.:een Aseta tikut epäsuoralle alueelle ja grillaa noin 50 minuuttia.

Sillä välin pese kevätsipulit, kuivaa ne ja ruskista niitä hetken aikaa kokonaisina suoralla lämmöllä. 

Vähän ennen kypsennysajan loppua voitele tikut uudelleen marinadilla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Grillaa tikut ja tarjoile kevätsipulien kanssa. 

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05

Löydä lisää reseptejä

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.