
Kanatikkarit
Mehukkaita broileritikkuja grillistä mausteisessa marinadissa Kanapoikatikkuja grillistä KIKKOMAN-soijakastikkeella. KIKKOMAN-soijakastikkeen rikkaat maut maustavat marinadin täydellisesti. Samalla se varmistaa mehukkaiden broilerien täydellisen ruskistumisen. Erittäin mureat broileritikut ilahduttavat vieraitasi.

Ainekset 4 annokselle
- 12 kpl kanankoipia
- 3 rkl dijon-sinappia
- 1 tl rypsiöljyä
- 2 rkl KIKKOMAN -soijakastiketta
- suolaa ja vastajauhettua pippuria
- 3 rkl valkoisia seesaminsiemeniä
Valmistusohje
- Poista kanankoipien nahka. Katkaise sitten luun jänteet ja paina lihaa varovasti peukalolla ja etusormella alaspäin, jotta koivet pysyvät paljaassa luussa tikkukaramellin tavoin.
- Sekoita sinappi, öljy ja KIKKOMAN-soijakastike ja sivele sillä broileritikkuja. Marinoi useita tunteja tai yön yli. Ripottele broileritikkuihin suolaa ja pippuria 30 minuuttia ennen grillaamista.
- Valmistele grilli epäsuoraa grillausmenetelmää varten ja esilämmitä 180–200 °C.:een Aseta tikut epäsuoralle alueelle ja grillaa noin 50 minuuttia.
- Sillä välin pese kevätsipulit, kuivaa ne ja ruskista niitä hetken aikaa kokonaisina suoralla lämmöllä.
- Vähän ennen kypsennysajan loppua voitele tikut uudelleen marinadilla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Grillaa tikut ja tarjoile kevätsipulien kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 12 kpl kanankoipia
- 3 rkl dijon-sinappia
- 1 tl rypsiöljyä
- 2 rkl KIKKOMAN -soijakastiketta
- suolaa ja vastajauhettua pippuria
- 3 rkl valkoisia seesaminsiemeniä