Hae
Suodattaa
Kanatikkarit
Bookmark
15 / 426

Kanatikkarit

Mehukkaita broileritikkuja grillistä mausteisessa marinadissa Kanapoikatikkuja grillistä KIKKOMAN-soijakastikkeella. KIKKOMAN-soijakastikkeen rikkaat maut maustavat marinadin täydellisesti. Samalla se varmistaa mehukkaiden broilerien täydellisen ruskistumisen. Erittäin mureat broileritikut ilahduttavat vieraitasi.

Kanatikkarit
Valmistusaika 70 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 120 min
Kokkausaika 50 min
1904 kJ / 455 kcal
Fett / Rasva: 17 g
Protein / Proteiini: 3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 2 g

Ainekset 4 annokselle

  • 12 kpl kanankoipia
  • 3 rkl dijon-sinappia
  • 1 tl rypsiöljyä
  • 2 rkl KIKKOMAN  -soijakastiketta
  • suolaa ja vastajauhettua pippuria
  • 3 rkl valkoisia seesaminsiemeniä

Valmistusohje

  1. Poista kanankoipien nahka. Katkaise sitten luun jänteet ja paina ­lihaa varovasti peukalolla ja etusormella alaspäin, jotta koivet pysyvät paljaassa luussa tikkukaramellin tavoin.
  2. Sekoita sinappi, öljy ja KIKKOMAN-soijakastike ja sivele sillä broileritikkuja. Marinoi useita tunteja tai yön yli. Ripottele broileritikkuihin suolaa ja pippuria 30 minuuttia ennen grillaamista.
  3. Valmistele grilli epäsuoraa grillausmenetelmää varten ja esilämmitä 180–200 °C.:een Aseta tikut epäsuoralle alueelle ja grillaa noin 50 minuuttia.
  4. Sillä välin pese kevätsipulit, kuivaa ne ja ruskista niitä hetken aikaa kokonaisina suoralla lämmöllä. 
  5. Vähän ennen kypsennysajan loppua voitele tikut uudelleen marinadilla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Grillaa tikut ja tarjoile kevätsipulien kanssa. 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 70 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 120 min
Kokkausaika 50 min
1904 kJ / 455 kcal
Fett / Rasva: 17 g
Protein / Proteiini: 3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 2 g

Ainekset 4 annokselle

  • 12 kpl kanankoipia
  • 3 rkl dijon-sinappia
  • 1 tl rypsiöljyä
  • 2 rkl KIKKOMAN  -soijakastiketta
  • suolaa ja vastajauhettua pippuria
  • 3 rkl valkoisia seesaminsiemeniä