
Kanatäytteiset munakoisosiivut

Ainekset 4 annokselle
- 1 pieni munakoiso
- 1/2 kevätsipuli
- 12 (pientä) putkivinokasta tai shiitake-sientä
- Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
- sinappia
- salaattiöljyä
- perunajauhoja
- 200 g jauhettua kananlihaa
- 80 g tofua
- 1/2 purjo
- 1 kananmunan valkuainen
- 4 rkl japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 1/4 tl suolaa
- valkopippuria
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Leikkaa kevätsipulit renkaiksi. Valmista täyte: Silppua purjo ja valuta tofu. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Jos taikina on liian löysää, lisää pankojauhoja. Leikkaa munakoiso 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Leivitä munakoisosiivut perunajauhoissa yhdeltä puolelta ja nosta kanatäytettä leivitetylle puolelle. Nosta täytteen päälle toinen munakoisosiivu leivitetty puoli täytettä vasten. Paista täytettyjä munakoisosiivuja kuumassa rasvassa molemmin puolin. Kun munakoiso on kypsää, nosta siivut pois pannulta, kaada pannulle Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastiketta ja kuumenna kastike. Glaseeraa munakoisosiivut kastikkeessa. Koristele nokareella sinappia ja ruohosipulilla. Tarjoa kuumana, paistettujen putkivinokkaiden kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 1 pieni munakoiso
- 1/2 kevätsipuli
- 12 (pientä) putkivinokasta tai shiitake-sientä
- Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
- sinappia
- salaattiöljyä
- perunajauhoja
- 200 g jauhettua kananlihaa
- 80 g tofua
- 1/2 purjo
- 1 kananmunan valkuainen
- 4 rkl japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 1/4 tl suolaa
- valkopippuria
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.