Hae
Suodata
Kanatäytteiset munakoisosiivut sienilisukkeella
Bookmark
271 / 519

Kanatäytteiset munakoisosiivut sienilisukkeella

Kanatäytteiset munakoisosiivut sienilisukkeella
Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 30 min
1324 kJ / 315 kcal
Fett / Rasva: 12.9 g
Protein / Proteiini: 18.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 28.6 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

  1. Tee ensin täyte. Huuhdo kevätsipuli ja silppua hienoksi. Valuta tofu ja leikkaa pieniksi kuutioiksi tai murskaa pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään kanan jauheliha, kananmunan valkuainen, tofu, 3 rkl pankojauhoja ja 1 rkl hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta ja mausta pippurilla. Jos täyte on liian löysää, lisää pankojauhoja.
  2. Huuhdo munakoiso (tai kesäkurpitsa), leikkaa päät pois ja siivuta kesäkurpitsa n. 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Leivitä siivut perunajauhoissa yhdeltä puolelta ja nosta täytettä leivitetylle puolelle. Nosta täytteen päälle toinen siivu leivitetty puoli täytettä vasten ja paina reunoja varovasti yhteen.
  3. Puhdista sienet ja pilko tarvittaessa. Paista sieniä kuumassa voissa ja mausta makealla soijakastikkeella (tai soijakastikkeella ja sokerilla) ja pippurilla.
  4. Paista täytetyt munakoisosiivut kuumassa öljyssä molemmin puolin, nosta pois pannulta ja pidä lämpiminä. Kaada loput hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta pannulle ja kuumenna. Glaseeraa munakoisosiivut kastikkeessa ja annostele lautasille. Koristele halutessasi kevätsipulirenkailla ja tarjoa sienilisukkeen kanssa.

Vinkki: Kesäkurpitsasiivut on helpompi täyttää, kun paistat niitä hetken tai kiehautat vedessä. Täytetyt kasvissiivut voit halutessasi koristella vielä paahdetuilla pankojauhoilla.

Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 30 min
1324 kJ / 315 kcal
Fett / Rasva: 12.9 g
Protein / Proteiini: 18.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 28.6 g

Ainekset 4 annokselle