
271 / 519
Kanatäytteiset munakoisosiivut sienilisukkeella
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Luonnollisesti valmistettu makea soijakastike
Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
Kikkoman Panko - Japanilaistyylinen Rapea Korppujauho
Pääruoat
Vihannekset

Valmistusaika
40 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
30 min
1324 kJ / 315 kcal
Fett / Rasva:
12.9 g
Protein / Proteiini:
18.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
28.6 g
Ainekset 4 annokselle
- 1 kevätsipuli
- 80 g tofua
- 200 g kanan jauhelihaa
- 1 kananmunan valkuainen
- 3–4 rkl japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja
- 3–4 rkl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
- vastajauhettua pippuria
- 1 munakoiso (tai iso kesäkurpitsa)
- n. 4–5 tl perunajauhoja (tai maissijauhoja)
- 200 g siitakesieniä (tai herkkusieniä)
- 1 rkl voita
- 2–3 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua makeaa soijakastiketta(tai 2–3 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta ja ½ tl sokeria)
- 2 rkl kasviöljyä
Valmistusohje
- Tee ensin täyte. Huuhdo kevätsipuli ja silppua hienoksi. Valuta tofu ja leikkaa pieniksi kuutioiksi tai murskaa pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään kanan jauheliha, kananmunan valkuainen, tofu, 3 rkl pankojauhoja ja 1 rkl hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta ja mausta pippurilla. Jos täyte on liian löysää, lisää pankojauhoja.
- Huuhdo munakoiso (tai kesäkurpitsa), leikkaa päät pois ja siivuta kesäkurpitsa n. 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi. Leivitä siivut perunajauhoissa yhdeltä puolelta ja nosta täytettä leivitetylle puolelle. Nosta täytteen päälle toinen siivu leivitetty puoli täytettä vasten ja paina reunoja varovasti yhteen.
- Puhdista sienet ja pilko tarvittaessa. Paista sieniä kuumassa voissa ja mausta makealla soijakastikkeella (tai soijakastikkeella ja sokerilla) ja pippurilla.
- Paista täytetyt munakoisosiivut kuumassa öljyssä molemmin puolin, nosta pois pannulta ja pidä lämpiminä. Kaada loput hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta pannulle ja kuumenna. Glaseeraa munakoisosiivut kastikkeessa ja annostele lautasille. Koristele halutessasi kevätsipulirenkailla ja tarjoa sienilisukkeen kanssa.
Vinkki: Kesäkurpitsasiivut on helpompi täyttää, kun paistat niitä hetken tai kiehautat vedessä. Täytetyt kasvissiivut voit halutessasi koristella vielä paahdetuilla pankojauhoilla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
40 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
30 min
1324 kJ / 315 kcal
Fett / Rasva:
12.9 g
Protein / Proteiini:
18.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
28.6 g
Ainekset 4 annokselle
- 1 kevätsipuli
- 80 g tofua
- 200 g kanan jauhelihaa
- 1 kananmunan valkuainen
- 3–4 rkl japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja
- 3–4 rkl Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
- vastajauhettua pippuria
- 1 munakoiso (tai iso kesäkurpitsa)
- n. 4–5 tl perunajauhoja (tai maissijauhoja)
- 200 g siitakesieniä (tai herkkusieniä)
- 1 rkl voita
- 2–3 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua makeaa soijakastiketta(tai 2–3 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta ja ½ tl sokeria)
- 2 rkl kasviöljyä