Kananmuna-perunapihvit savulohella
Hae
Suodattaa
Kananmuna-perunapihvit savulohella
Bookmark
3 / 28

Kananmuna-perunapihvit savulohella

Kananmunat, perunat ja savulohi yhdistyvät uudella tavalla. Tuore kurkku ja idut tuovat ruokaan keväistä raikkautta.

Kananmuna-perunapihvit savulohella
Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 60 min
1911 kJ / 456 kcal
Fett / Rasva: 18,5 g
Protein / Proteiini: 28,7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 176 g

Ainekset 4 annokselle

• 500 g perunoita

• 6 kovaksi keitettyä kananmunaa

• 1 raaka kanamuna

• 9 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta

• 3 rkl leivänmuruja

• 4 rkl vehnäjauhoja

• öljyä paistamiseen

• 200 g savulohta

• 1 tuore kurkku

• ituja

 

Valmistusohje

Keitä perunat ja anna niiden jäähtyä.

Raasta keitetyt kananmunat ja perunat karkeaksi raasteeksi. Lisää Ponzu-kastike, raaka kananmuna ja jauhot. Sekoita huolellisesti. Muotoile taikinasta pieniä palloja ja litistä ne. Voit halutessasi pyöritellä pallot leivänmuruissa.

Paista pihvit paistinpannussa tilkassa oliiviöljyä kummaltakin puolelta.

Tarjoa pihvit savulohi- ja kurkkusiivujen kanssa. Ripottele päälle ituja.

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 60 min
1911 kJ / 456 kcal
Fett / Rasva: 18,5 g
Protein / Proteiini: 28,7 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 176 g

Ainekset 4 annokselle

• 500 g perunoita

• 6 kovaksi keitettyä kananmunaa

• 1 raaka kanamuna

• 9 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta

• 3 rkl leivänmuruja

• 4 rkl vehnäjauhoja

• öljyä paistamiseen

• 200 g savulohta

• 1 tuore kurkku

• ituja