
Kananmuna-perunapihvit savulohella
Kananmunat, perunat ja savulohi yhdistyvät uudella tavalla. Tuore kurkku ja idut tuovat ruokaan keväistä raikkautta.

Ainekset 4 annokselle
• 500 g perunoita
• 6 kovaksi keitettyä kananmunaa
• 1 raaka kanamuna
• 9 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
• 3 rkl leivänmuruja
• 4 rkl vehnäjauhoja
• öljyä paistamiseen
• 200 g savulohta
• 1 tuore kurkku
• ituja
Valmistusohje
Keitä perunat ja anna niiden jäähtyä.
Raasta keitetyt kananmunat ja perunat karkeaksi raasteeksi. Lisää Ponzu-kastike, raaka kananmuna ja jauhot. Sekoita huolellisesti. Muotoile taikinasta pieniä palloja ja litistä ne. Voit halutessasi pyöritellä pallot leivänmuruissa.
Paista pihvit paistinpannussa tilkassa oliiviöljyä kummaltakin puolelta.
Tarjoa pihvit savulohi- ja kurkkusiivujen kanssa. Ripottele päälle ituja.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
• 500 g perunoita
• 6 kovaksi keitettyä kananmunaa
• 1 raaka kanamuna
• 9 rkl Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
• 3 rkl leivänmuruja
• 4 rkl vehnäjauhoja
• öljyä paistamiseen
• 200 g savulohta
• 1 tuore kurkku
• ituja