Hae
Suodattaa
Kanan rintafileet
Bookmark
12 / 414

Kanan rintafileet

Kanan rintafileet
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
1742 kJ / 416 kcal

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Kuori porkkanat ja valkosipulinkynnet ja leikkaa sokeriherneistä kovat kannat pois. Huuhtele ja valuta porkkanat, herneet ja parsat. Kuori ja paloitte parsat.

Kaada kiehuvaan veteen, anna kiehua 3 minuuttia ja kaada lopuksi keitinvesi pois.

Kuori inkivääri ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kaada pannulle neljään osaan pilkotut valkosipulinkynnet ja inkivääritikut. Paista 1 minuutin ajan, lisää joukkoon luonnollisesti valmistettu soijakastike ja kasvikset. Sekoita hyvin ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit joukkoon viimeisen 1 minuutin ajaksi. Leikkaa sitruunaruoho pituussuunnassa ohuiksi tikuiksi.

Kuumenna öljy pannulla, nosta kanan rintafileet pannulle paistumaan ja kaada joukkoon 2 rkl Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta. Paista fileitä molemmin puolin 2 minuuttia, lisää joukkoon loput kastikkeesta sekä sitruunaruoho ja paista vielä 4 minuuttia useasti käännellen. Tarjoile kuumana kasvisten kanssa.

Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 45 min
1742 kJ / 416 kcal

Ainekset 4 annokselle