
Kanan rintafileet

Ainekset 4 annokselle
- 250 g pieniä porkkanoita
- 2 valkosipulin kynttä
- 100 g sokeriherneitä
- 150 g vihreää parsaa
- 30 g tuoretta inkivääriä
- 1 rkl ruokaöljyä
- 1 rkl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- muutama kirsikkatomaatti
- 1 sitruunaruohon varsi
- 4 nahatonta kanan rintafileetä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 4 rkl Kikkoman Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
Valmistusohje
Kuori porkkanat ja valkosipulinkynnet ja leikkaa sokeriherneistä kovat kannat pois. Huuhtele ja valuta porkkanat, herneet ja parsat. Kuori ja paloitte parsat.
Kaada kiehuvaan veteen, anna kiehua 3 minuuttia ja kaada lopuksi keitinvesi pois.
Kuori inkivääri ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kaada pannulle neljään osaan pilkotut valkosipulinkynnet ja inkivääritikut. Paista 1 minuutin ajan, lisää joukkoon luonnollisesti valmistettu soijakastike ja kasvikset. Sekoita hyvin ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit joukkoon viimeisen 1 minuutin ajaksi. Leikkaa sitruunaruoho pituussuunnassa ohuiksi tikuiksi.
Kuumenna öljy pannulla, nosta kanan rintafileet pannulle paistumaan ja kaada joukkoon 2 rkl Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta. Paista fileitä molemmin puolin 2 minuuttia, lisää joukkoon loput kastikkeesta sekä sitruunaruoho ja paista vielä 4 minuuttia useasti käännellen. Tarjoile kuumana kasvisten kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 250 g pieniä porkkanoita
- 2 valkosipulin kynttä
- 100 g sokeriherneitä
- 150 g vihreää parsaa
- 30 g tuoretta inkivääriä
- 1 rkl ruokaöljyä
- 1 rkl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- muutama kirsikkatomaatti
- 1 sitruunaruohon varsi
- 4 nahatonta kanan rintafileetä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 4 rkl Kikkoman Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta