Kana & purjo Wrap

kokonaisaika 30 min
5 min esivalmistelut
25 min valmistus

Ainekset

4 annosta
300 g
japanilaista sushiriisiä
4 
noriarkkia
1 rkl
kasviöljyä
2 
purjoa, siivuiksi leikattuina
2 
nahatonta broilerin rintafileetä, ohuina suikaleina
1 
iso valkosipulinkynsi, puristettuna
1 
porkkana, kuorittuna ja raastettuna
2 tl
paahdettuja seesaminsiemeniä
1 kourallinen
kourallinen tuoreita pinaatinlehtiä
Ravintosisältö (per annos): 1900 kJ  /  454 kcal
6,3 g Rasva
23,1 g Proteiini
79,5 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Huuhdo sushiriisi, kunnes vesi on kirkasta. Kaada riisi paksupohjaiseen kattilaan ja kaada joukkoon 3,3 dl vettä. Kuumenna vesi ja aseta kansi päälle. Kun vesi kiehuu kunnolla, käännä liesi alimmalle lämmölle ja anna riisin kiehua hiljalleen 12 minuutin ajan. Jätä kansi päälle, käännä liesi pois päältä ja anna riisin vetäytyä 10 minuuttia. Nosta kansi pois ja sekoita riisi haarukalla ilmavaksi.

Vaihe 2

Riisin kiehuessa kuumenna öljy isolla paistinpannulla ja paista purjoa 5 minuuttia. Lisää pannulle broilerisuikaleet. Paista 3–4 minuuttia, lisää joukkoon valkosipuli ja Kikkomanin Teriyaki BBQ-kastike ja paista vielä 2–3 minuuttia, kunnes kastike on kuumaa. Kaada porkkanaraaste joukkoon.

Vaihe 3

Levitä riisi noriarkkien päälle. Levitä puolikkaan arkin päälle pinaattia ja kana-purjoseosta. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Taita noriarkin toinen puolikas täytteen päälle ja leikkaa jokainen täytetty ja taitettu noriarkki 4 suikaleeksi. Rullaa suikaleet rulliksi ja nauti.

Resepti-ID: 170

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Huuhdo sushiriisi, kunnes vesi on kirkasta. Kaada riisi paksupohjaiseen kattilaan ja kaada joukkoon 3,3 dl vettä. Kuumenna vesi ja aseta kansi päälle. Kun vesi kiehuu kunnolla, käännä liesi alimmalle lämmölle ja anna riisin kiehua hiljalleen 12 minuutin ajan. Jätä kansi päälle, käännä liesi pois päältä ja anna riisin vetäytyä 10 minuuttia. Nosta kansi pois ja sekoita riisi haarukalla ilmavaksi.

Riisin kiehuessa kuumenna öljy isolla paistinpannulla ja paista purjoa 5 minuuttia. Lisää pannulle broilerisuikaleet. Paista 3–4 minuuttia, lisää joukkoon valkosipuli ja Kikkomanin Teriyaki BBQ-kastike ja paista vielä 2–3 minuuttia, kunnes kastike on kuumaa. Kaada porkkanaraaste joukkoon.

Levitä riisi noriarkkien päälle. Levitä puolikkaan arkin päälle pinaattia ja kana-purjoseosta. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Taita noriarkin toinen puolikas täytteen päälle ja leikkaa jokainen täytetty ja taitettu noriarkki 4 suikaleeksi. Rullaa suikaleet rulliksi ja nauti.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.