Kana-munakoisowokki cashewpähkinöillä

kokonaisaika 30 min
20 min esivalmistelut
10 min valmistus

Tämä herkullinen kana-munakoisowokki valmistuu vain muutamassa minuutissa!

Ainekset

2 annosta
250 g
kanankoipea suikaloituna
1 
pieni munakoiso suikaloituna
1 
punasipuli suikaloituna
50 g
siitakesieniä neljään osaan pilkottuna
 ½ nippu
kevätsipulia paloiteltuna
2 
valkosipulinkynttä hienonnettuna
15 g
inkivääriä hienonnettuna
5 rkl
öljyä paistamiseen
50 ml
osterikastiketta
50 g
paahdettuja cashewpähkinöitä
 ½ 
limettiä

Päälle:

3 
korianterin vartta ilman lehtiä
2 
kevätsipulia ohuesti viipaloituna
Ravintosisältö (per annos): 3043 kJ  /  726 kcal
43,5 g Rasva
37,3 g Proteiini
42 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Kiehauta vesi wokkipannussa. Lisää kana kiehuvaan veteen ja keitä noin 12 minuuttia. Aseta siivilään ja valuta. Huuhtele wokkipannu ja taputtele kuivaksi.

Vaihe 2

Kuumenna 3 rkl öljyä wokkipannussa ja paista munakoisot öljyssä. Lisää sienet ja paista. Lisää kevätsipuli ja sipuli ja kuullota hetki. Poista kasvikset pannulta.

Vaihe 3

Lisää loput öljystä wokkipannuun, ruskista kana nopeasti öljyssä ja poista pannulta.

Vaihe 4

Lisää valkosipuli ja inkivääri wokkipannuun ja kuullota. Lisää kana takaisin ja paista.

Vaihe 5

Lisää kasvikset ja paista hetki. Lisää osterikastike sekä Kikkoman-soijakastike ja ‑seesamiöljy ja sekoita hyvin.

Vaihe 6

Kääntele joukkoon puolet cashewpähkinöitä. Purista limetin mehu kana- ja kasvisseoksen päälle.

Vaihe 7

Koristele korianterilla, jäljellä olevilla cashewpähkinöillä ja kevätsipulilla.

Vinkki:

Vaihtoehto osterikastikkeelle: Makea soijakastike riisille

Vaihtoehdot Kikkomanin luonnollisesti valmistetulle soijakastikkeelle: Kikkomanin luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastikegluteeniton Tamari-soijakastike ja luomusoijakastike.

Käytä paistamiseen vain kasviöljyä tai soijaöljyä. Seesamiöljy ei sovi paistamiseen.

Korkea lämpötila on olennaista wokin valmistuksessa. Ole kuitenkin varovainen, kun öljy on kuumaa – kosteiden ainesosien lisääminen voi saada sen leimahtamaan tai räiskymään.

Teflon-, hiiliteräs- ja valurautaisissa wokkipannuissa on pieniä eroja lämmönjohtavuudessa, puhdistuksessa ja soveltuvuudessa sähkö-, kaasu- ja induktioliesille. Wokkipannun sijasta voit käyttää paistinpannua, kunhan kypsennät ruoan korkeassa lämpötilassa ja seuraat valmistusohjetta oikeassa järjestyksessä.

Älä koskaan laita wokkipannuun liikaa aineksia kerralla. Jos haluat laittaa paljon ruokaa kerralla, valmista se erissä parhaan tuloksen saamiseksi.

Siirtele ja kääntele wokkipannussa paistuvia aineksia varovasti, jotta ne eivät hajoa.

Mausta lopuksi soijakastikkeella ja seesamiöljyllä aromin ja maun viimeistelemiseksi.

Resepti-ID: 930

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kiehauta vesi wokkipannussa. Lisää kana kiehuvaan veteen ja keitä noin 12 minuuttia. Aseta siivilään ja valuta. Huuhtele wokkipannu ja taputtele kuivaksi.

Kuumenna 3 rkl öljyä wokkipannussa ja paista munakoisot öljyssä. Lisää sienet ja paista. Lisää kevätsipuli ja sipuli ja kuullota hetki. Poista kasvikset pannulta.

Lisää loput öljystä wokkipannuun, ruskista kana nopeasti öljyssä ja poista pannulta.

Lisää valkosipuli ja inkivääri wokkipannuun ja kuullota. Lisää kana takaisin ja paista.

Lisää kasvikset ja paista hetki. Lisää osterikastike sekä Kikkoman-soijakastike ja ‑seesamiöljy ja sekoita hyvin.

Kääntele joukkoon puolet cashewpähkinöitä. Purista limetin mehu kana- ja kasvisseoksen päälle.

Koristele korianterilla, jäljellä olevilla cashewpähkinöillä ja kevätsipulilla.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06
07

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.