Kana-munakoisowokki cashewpähkinöillä
Hae
Suodattaa
148 / 465

Kana-munakoisowokki cashewpähkinöillä

Tämä herkullinen kana-munakoisowokki valmistuu vain muutamassa minuutissa!

Kana-munakoisowokki cashewpähkinöillä
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 20 min
Kokkausaika 10 min
3043 kJ / 726 kcal
Fett / Rasva: 43,5 g
Protein / Proteiini: 37,3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 42 g

Ainekset 2 annokselle

  • 250 g kanankoipea suikaloituna  
  • 1 pieni munakoiso suikaloituna
  • 1 punasipuli suikaloituna
  • 50 g siitakesieniä neljään osaan pilkottuna 
  • ½ nippua kevätsipulia paloiteltuna   
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna 
  • 15 g inkivääriä hienonnettuna
  • 5 rkl öljyä paistamiseen *Vinkki 3
  • 50 g paahdettuja cashewpähkinöitä
  • ½ limettiä

Päälle:

  • 3 korianterin vartta ilman lehtiä
  • 2 kevätsipulia ohuesti viipaloituna

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi wokkipannussa. Lisää kana kiehuvaan veteen ja keitä noin 12 minuuttia. Aseta siivilään ja valuta. Huuhtele wokkipannu ja taputtele kuivaksi.
     
  2. Kuumenna 3 rkl öljyä wokkipannussa ja paista munakoisot öljyssä. Lisää sienet ja paista. Lisää kevätsipuli ja sipuli ja kuullota hetki. Poista kasvikset pannulta.
     
  3. Lisää loput öljystä wokkipannuun, ruskista kana nopeasti öljyssä ja poista pannulta.
     
  4. Lisää valkosipuli ja inkivääri wokkipannuun ja kuullota. Lisää kana takaisin ja paista.
     
  5. Lisää kasvikset ja paista hetki. Lisää osterikastike sekä Kikkoman-soijakastike ja ‑seesamiöljy ja sekoita hyvin.
     
  6. Kääntele joukkoon puolet cashewpähkinöitä. Purista limetin mehu kana- ja kasvisseoksen päälle.
     
  7. Koristele korianterilla, jäljellä olevilla cashewpähkinöillä ja kevätsipulilla.

 

Vinkki 1: Vaihtoehto osterikastikkeelle: Makea soijakastike riisille

Vinkki 2: Vaihtoehdot Kikkomanin luonnollisesti valmistetulle soijakastikkeelle: Kikkomanin luonnollisesti valmistettu vähemmän suolaa sisältävä soijakastike, gluteeniton Tamari-soijakastike ja luomusoijakastike.

Vinkki 3: Käytä paistamiseen vain kasviöljyä tai soijaöljyä. Seesamiöljy ei sovi paistamiseen.

Vinkki 4: Korkea lämpötila on olennaista wokin valmistuksessa. Ole kuitenkin varovainen, kun öljy on kuumaa – kosteiden ainesosien lisääminen voi saada sen leimahtamaan tai räiskymään.

Vinkki 5: Teflon-, hiiliteräs- ja valurautaisissa wokkipannuissa on pieniä eroja lämmönjohtavuudessa, puhdistuksessa ja soveltuvuudessa sähkö-, kaasu- ja induktioliesille. Wokkipannun sijasta voit käyttää paistinpannua, kunhan kypsennät ruoan korkeassa lämpötilassa ja seuraat valmistusohjetta oikeassa järjestyksessä.

Vinkki 6: Älä koskaan laita wokkipannuun liikaa aineksia kerralla. Jos haluat laittaa paljon ruokaa kerralla, valmista se erissä parhaan tuloksen saamiseksi.

Vinkki 7: Siirtele ja kääntele wokkipannussa paistuvia aineksia varovasti, jotta ne eivät hajoa.

Vinkki 8: Mausta lopuksi soijakastikkeella ja seesamiöljyllä aromin ja maun viimeistelemiseksi.

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 20 min
Kokkausaika 10 min
3043 kJ / 726 kcal
Fett / Rasva: 43,5 g
Protein / Proteiini: 37,3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 42 g

Ainekset 2 annokselle

  • 250 g kanankoipea suikaloituna  
  • 1 pieni munakoiso suikaloituna
  • 1 punasipuli suikaloituna
  • 50 g siitakesieniä neljään osaan pilkottuna 
  • ½ nippua kevätsipulia paloiteltuna   
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna 
  • 15 g inkivääriä hienonnettuna
  • 5 rkl öljyä paistamiseen *Vinkki 3
  • 50 g paahdettuja cashewpähkinöitä
  • ½ limettiä

Päälle:

  • 3 korianterin vartta ilman lehtiä
  • 2 kevätsipulia ohuesti viipaloituna