Hae
Suodattaa
Kana-kasvispata
Bookmark
421 / 429

Kana-kasvispata

Kana-kasvispata

Ainekset 4 annokselle

  • 800 ml kalalientä tai dashi-lientä 
  • 200 g broilerin koipireittä
  • 1/3 palaa tofua 
  • 200 g tuoretta kiinankaalia
  • 100 g pinaattia 
  • 8 siitakesientä 
  • 100 g shiitake-sieniä 
  • 1/2 porkkana
  •  
  • Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.

Valmistusohje

Poista broilerin koipireisistä luut ja leikkaa liha sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Leikkaa myös tofu, sienet ja kasvikset yhtä suuriksi paloiksi. Keitä porkkanat puolikypsiksi. Jätä kiinankaali raa’aksi. Kiehauta kala- tai dashi-liemi kattilassa, lisää joukkoon liha, sienet ja porkkanat ja keitä kypsiksi. Jaa ruoka 10 kulhoon ja tarjoa dippikastikkeena Kikkomanin Seesamin kastike ja Ponzu-sitrussoijakastiketta.

Vinkki: Japanissa tällaiset pataruoat valmistetaan suoraan ruokapöydässä kaasukeitintä käyttämällä. Voit käyttää pataruoissa erilaisia aineksia kuten sianlihaa tai naudanlihaa, kalaa ja äyriäisiä sekä erilaisia kasviksia ja nuudeleita.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annokselle

  • 800 ml kalalientä tai dashi-lientä 
  • 200 g broilerin koipireittä
  • 1/3 palaa tofua 
  • 200 g tuoretta kiinankaalia
  • 100 g pinaattia 
  • 8 siitakesientä 
  • 100 g shiitake-sieniä 
  • 1/2 porkkana
  •  
  • Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta

Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.