
42 / 101
Kana-kasvispata

Ainekset 4 annokselle
- 800 ml kalalientä tai dashi-lientä
- 200 g broilerin koipireittä
- 1/3 palaa tofua
- 200 g tuoretta kiinankaalia
- 100 g pinaattia
- 8 siitakesientä
- 100 g shiitake-sieniä
- 1/2 porkkana
- Kikkomanin Seesam-kastiketta
Valmistusohje
Poista broilerin koipireisistä luut ja leikkaa liha sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Leikkaa myös tofu, sienet ja kasvikset yhtä suuriksi paloiksi. Keitä porkkanat puolikypsiksi. Jätä kiinankaali raa’aksi. Kiehauta kala- tai dashi-liemi kattilassa, lisää joukkoon liha, sienet ja porkkanat ja keitä kypsiksi. Jaa ruoka 10 kulhoon ja tarjoa dippikastikkeena Kikkomanin Seesam-kastiketta ja Ponzu-sitrussoijakastiketta.
Vinkki: Japanissa tällaiset pataruoat valmistetaan suoraan ruokapöydässä kaasukeitintä käyttämällä. Voit käyttää pataruoissa erilaisia aineksia kuten sianlihaa tai naudanlihaa, kalaa ja äyriäisiä sekä erilaisia kasviksia ja nuudeleita.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 800 ml kalalientä tai dashi-lientä
- 200 g broilerin koipireittä
- 1/3 palaa tofua
- 200 g tuoretta kiinankaalia
- 100 g pinaattia
- 8 siitakesientä
- 100 g shiitake-sieniä
- 1/2 porkkana
- Kikkomanin Seesam-kastiketta