Hae
Suodattaa
Kana-kasvispata
Bookmark
73 / 101

Kana-kasvispata

Ainekset 4 annoksille

  • 800 ml kalalientä tai dashi-lientä 
  • 200 g broilerin koipireittä
  • 1/3 palaa tofua 
  • 200 g tuoretta kiinankaalia
  • 100 g pinaattia 
  • 8 siitakesientä 
  • 100 g shiitake-sieniä 
  • 1/2 porkkana
  • Kikkomanin Seesam-kastiketta

Valmistusohje

Poista broilerin koipireisistä luut ja leikkaa liha sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Leikkaa myös tofu, sienet ja kasvikset yhtä suuriksi paloiksi. Keitä porkkanat puolikypsiksi. Jätä kiinankaali raa’aksi. Kiehauta kala- tai dashi-liemi kattilassa, lisää joukkoon liha, sienet ja porkkanat ja keitä kypsiksi. Jaa ruoka 10 kulhoon ja tarjoa dippikastikkeena Kikkomanin Seesam-kastiketta ja Ponzu-sitrussoijakastiketta.

Vinkki: Japanissa tällaiset pataruoat valmistetaan suoraan ruokapöydässä kaasukeitintä käyttämällä. Voit käyttää pataruoissa erilaisia aineksia kuten sianlihaa tai naudanlihaa, kalaa ja äyriäisiä sekä erilaisia kasviksia ja nuudeleita.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annoksille

  • 800 ml kalalientä tai dashi-lientä 
  • 200 g broilerin koipireittä
  • 1/3 palaa tofua 
  • 200 g tuoretta kiinankaalia
  • 100 g pinaattia 
  • 8 siitakesientä 
  • 100 g shiitake-sieniä 
  • 1/2 porkkana
  • Kikkomanin Seesam-kastiketta