Hae
Suodattaa
Kalkkunaspagetti
Bookmark
192 / 370

Kalkkunaspagetti

Kalkkunaspagetti
Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 40 min
2908 kJ / 695 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 500 g spagettia
  • 400 g kalkkunanrintaa suikaleina
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 punainen paprika
  • 1 pieni punainen chilipalko
  • 100 g tuoreita ituja
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 200 g pakasteherneitä
  • 1 pieni nippu sileälehtistä persiljaa
  • 8–10 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
  • pippuria 
  • muutama tuore timjamin ja oreganon lehti

Valmistusohje

Keitä spagetti "al dente" pakkauksen ohjeen mukaisesti. Pese kalkkunanrinta, taputtele talouspaperilla kuivaksi ja leikkaa siivuiksi. Kuori valkosipulin kynsi ja purista puristimella hienoksi. Puolita paprika ja chilipalko, poista kannat ja siemenet ja huuhtele. Leikkaa paprika suuriksi ja chilipalko pieniksi kuutioiksi. Huuhtele idut tarvittaessa. Kuumenna öljy suurella paistinpannulla, paista kalkkuna ja nosta pois pannulta.

Lisää pannulle jääneeseen paistinrasvaan valkosipuli, herneet ja paprikakuutiot. Kuullota ainekset ja paista vielä n. 5–8 minuuttia välillä käännellen. Lisää joukkoon kalkkuna, idut, chili ja spagetti, ja kuumenna hetki. Huuhtele persilja ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Revi lehdet irti ja hienonna karkeasti. Mausta spagetti soijakastikkeella, pippurilla, timjamilla ja oreganolla, koristele persiljalla ja tarjoile.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 40 min
2908 kJ / 695 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 500 g spagettia
  • 400 g kalkkunanrintaa suikaleina
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 punainen paprika
  • 1 pieni punainen chilipalko
  • 100 g tuoreita ituja
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 200 g pakasteherneitä
  • 1 pieni nippu sileälehtistä persiljaa
  • 8–10 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettu soijakastike
  • pippuria 
  • muutama tuore timjamin ja oreganon lehti