Kalacarpaccio Ponzu-kastikkeella
Hae
Suodattaa
Kalacarpaccio Ponzu-kastikkeella
Bookmark
2 / 101

Kalacarpaccio Ponzu-kastikkeella

Kalacarpaccio Ponzu-kastikkeella
679 kJ / 163 kcal
Fett / Rasva: 9.9 g
Protein / Proteiini: 12.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4.3 g

Ainekset 4 annokselle

  • 60 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 30 ml oliiviöljyä
  • 250 g valkolihaista kalaa (tuoretta meribassia tai muuta raakana syötävää kalaa)
  • 50 g sipulia 
  • 2 retiisiä 
  • 4 keltaista kirsikkatomaattia

Valmistusohje

Sekoita Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike ja oliiviöljy keskenään. Leikkaa puhdistettu kala ohuiksi siivuiksi. Leikkaa sipulit erittäin ohuiksi renkaiksi ja huuhdo ne hyvin kylmässä vedessä. Leikkaa retiisit ohuiksi siivuiksi. Asettele kalasiivut lautasille ja koristele sipulirenkailla, retiisisiivuilla ja kirsikkatomaateilla. Pirskottele päälle lopuksi kastiketta.

Vinkki: Jos et saa sushiin sopivaa eli raakana syötävää kalaa, voit käyttää myös ohueksi leikattua keitettyä mustekalaa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

679 kJ / 163 kcal
Fett / Rasva: 9.9 g
Protein / Proteiini: 12.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4.3 g

Ainekset 4 annokselle

  • 60 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
  • 30 ml oliiviöljyä
  • 250 g valkolihaista kalaa (tuoretta meribassia tai muuta raakana syötävää kalaa)
  • 50 g sipulia 
  • 2 retiisiä 
  • 4 keltaista kirsikkatomaattia