Ohjeet ja ainekset herkullisen kaalikimchin valmistukseen.
1. Pese kiinankaali ja leikkaa se sopiviksi suupaloiksi.
2. Laita kiinankaali kulhoon ja ripottele päälle suolaa.
3. Peitä kulho ja aseta päälle paino. Laita jääkaappiin 2–3 tunniksi.
4. Puristele kaalista ylimääräinen neste.
5. Lisää sekaan Kikkoman Kimchi Spicy Chili Sauce. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään ja tarjoa.
6. Marinoitu kaalikimchi säilyy jääkaapissa noin 7–10 päivää.
Kaipaatko inspiraatioita ruoanlaittoon?
Klikkaa tästä ja liity Kikkomanin reseptitilaajien postituslistalle.
Liity nyt reseptitilaajien postituslistalle! Saat joka viikko yhden herkullisen reseptin sähköpostitse.
Hauskoja kokkaushetkiä!
Lisätietoja sisällöistä, kirjautumisesta, lähettämisestä ja tilauksen peruuttamisesta on tietosuojaselosteessamme.