Hae
Suodattaa
Kaalikimchi
Bookmark
70 / 465

Kaalikimchi

Ohjeet ja ainekset herkullisen kaalikimchin valmistukseen.

Kaalikimchi
Valmistusaika 620 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 600 min
214 kJ / 51 kcal
Fett / Rasva: 0,3 g
Protein / Proteiini: 3,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 2,5 g

Ainekset 2 annokselle

Valmistusohje

1. Pese kiinankaali ja leikkaa se sopiviksi suupaloiksi. 

2. Laita kiinankaali kulhoon ja ripottele päälle suolaa.  

3. Peitä kulho ja aseta päälle paino. Laita jääkaappiin 2–3 tunniksi.

4. Puristele kaalista ylimääräinen neste.

5. Lisää sekaan Kikkoman Kimchi Spicy Chili Sauce. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään ja tarjoa. 

6. Marinoitu kaalikimchi säilyy jääkaapissa noin 7–10 päivää.

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 620 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 600 min
214 kJ / 51 kcal
Fett / Rasva: 0,3 g
Protein / Proteiini: 3,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 2,5 g

Ainekset 2 annokselle