
177 / 514
Kaalikimchi
Ohjeet ja ainekset herkullisen kaalikimchin valmistukseen.
Mausteinen Chilikastike Kimchille
Marinadit, dipit ja salaatinkastikkeet
Salaatit
Vihannekset
Aasialainen keittiö
Kasvisruoat
Fermenting

Valmistusaika
620 min
Valmistelu aika:
20 min
Marinointiaika:
600 min
214 kJ / 51 kcal
Fett / Rasva:
0,3 g
Protein / Proteiini:
3,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
2,5 g
Ainekset 2 annokselle
- ½ kiinankaali (n. 500 g)
- 1 tl suolaa
- 5 rkl Kikkoman Kimchi Spicy Chili Sauce
Valmistusohje
1. Pese kiinankaali ja leikkaa se sopiviksi suupaloiksi.
2. Laita kiinankaali kulhoon ja ripottele päälle suolaa.
3. Peitä kulho ja aseta päälle paino. Laita jääkaappiin 2–3 tunniksi.
4. Puristele kaalista ylimääräinen neste.
5. Lisää sekaan Kikkoman Kimchi Spicy Chili Sauce. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään ja tarjoa.
6. Marinoitu kaalikimchi säilyy jääkaapissa noin 7–10 päivää.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
620 min
Valmistelu aika:
20 min
Marinointiaika:
600 min
214 kJ / 51 kcal
Fett / Rasva:
0,3 g
Protein / Proteiini:
3,4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
2,5 g
Ainekset 2 annokselle
- ½ kiinankaali (n. 500 g)
- 1 tl suolaa
- 5 rkl Kikkoman Kimchi Spicy Chili Sauce