Juustomakaroni
Hae
Suodattaa
Juustomakaroni
Bookmark
295 / 426

Juustomakaroni

Juustomakaroni
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1669 kJ / 398 kcal
Fett / Rasva: 18.7 g
Protein / Proteiini: 14.9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 41.5 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 pieni parsakaali
  • 200 g pastaa, esim. makaroneja
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl maitoa
  • n. ½ dl kermaa
  • 60 g tuorejuustoa
  • 40 g raastettua cheddarjuustoa
  • raastettua muskottipähkinää
  • 1 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1 rkl omenaetikkaa
  • vastajauhettua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi, huuhdo kukinnot ja silppua hienoksi. Kiehauta silputtu parsakaali ja jäähdytä kylmällä vedellä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sulata voi kattilassa, lisää joukkoon jauhot ja kuullota hetki. Kaada joukkoon maito ja kerma ja kiehauta. Lisää joukkoon tuore- ja cheddarjuusto ja kuumenna, kunnes cheddarjuusto on sulanut.
  3. Mausta muskatilla, soijakastikkeella, omenaetikalla ja pippurilla. Sekoita pasta ja kaksi kolmasosaa parsakaalista kastikkeen joukkoon. Annostele juustomakaroni lautasille, koristele lopulla parsakaalilla ja tarjoa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1669 kJ / 398 kcal
Fett / Rasva: 18.7 g
Protein / Proteiini: 14.9 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 41.5 g

Ainekset 4 annokselle

  • 1 pieni parsakaali
  • 200 g pastaa, esim. makaroneja
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl maitoa
  • n. ½ dl kermaa
  • 60 g tuorejuustoa
  • 40 g raastettua cheddarjuustoa
  • raastettua muskottipähkinää
  • 1 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 1 rkl omenaetikkaa
  • vastajauhettua mustapippuria