Juustolla täytetyt persikat

kokonaisaika 25 min
10 min esivalmistelut
15 min valmistus

Grillatut hedelmät ovat herkullisia ja sopivat muuhunkin kuin vain jälkiruoaksi. Persikoista, voimakkaasta juustosta ja pinjansiemenistä saat maistuvan välipalan tai lisukkeen grilliruoille.

Ainekset

2 annosta
2 
persikkaa (mielellään kiinteitä)
2 rkl
oliiviöljyä
1 
rosmariinin oksa
80 ml
omenamehua
1 tl
hunajaa
1 rkl
sitruunamehua
70 g
vuohenjuustoa
40 g
saksanpähkinöitä
2 rkl
pinjansiemeniä

Salaatti

2 kourallinen
rucolaa
1 
pieni punasipuli
 ½ 
kurkku
muutama basilikan lehti
1 kourallinen
tuoretta minttua
Ravintosisältö (per annos): 2960 kJ  /  707 kcal
54 g Rasva
24 g Proteiini
48 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Halkaise persikat.

Vaihe 2

Sivele persikat Kikkomanin hunajalla maustetulla Teriyaki BBQ-kastikkeella ja oliiviöljyllä.

Vaihe 3

Kiehauta pienessä kattilassa loput Kikkomanin hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta omenamehun ja rosmariinin kanssa.

Vaihe 4

Aseta persikat leikkauspinta alaspäin kuumalle parilalevylle. Kypsennä, kunnes hedelmien pinta karamellisoituu ja siihen tulee raitoja.

Vaihe 5

Käännä persikat ympäri.

Vaihe 6

Lisää murustettu vuohenjuusto, rouhitut saksanpähkinät sekä pinjansiemenet persikoiden päälle. Valuta päälle hunajaa ja jatka kypsentämistä 5 minuuttia.

Vaihe 7

Leikkaa sipuli suikaleiksi ja kurkku ohuiksi siivuiksi. Sekoita nämä yhteen rucolan kanssa ja asettele lautaselle. Laita persikat salaattipedille ja pirskottele päälle Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta. Koristele tuoreilla yrteillä.

Resepti-ID: 1121

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Halkaise persikat.

Sivele persikat Kikkomanin hunajalla maustetulla Teriyaki BBQ-kastikkeella ja oliiviöljyllä.

Kiehauta pienessä kattilassa loput Kikkomanin hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta omenamehun ja rosmariinin kanssa.

Aseta persikat leikkauspinta alaspäin kuumalle parilalevylle. Kypsennä, kunnes hedelmien pinta karamellisoituu ja siihen tulee raitoja.

Käännä persikat ympäri.

Lisää murustettu vuohenjuusto, rouhitut saksanpähkinät sekä pinjansiemenet persikoiden päälle. Valuta päälle hunajaa ja jatka kypsentämistä 5 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi ja kurkku ohuiksi siivuiksi. Sekoita nämä yhteen rucolan kanssa ja asettele lautaselle. Laita persikat salaattipedille ja pirskottele päälle Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta. Koristele tuoreilla yrteillä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04
05
06
07

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.