Hae
Suodata
Juustolla täytetyt persikat
Bookmark
22 / 287

Juustolla täytetyt persikat

Grillatut hedelmät ovat herkullisia ja sopivat muuhunkin kuin vain jälkiruoaksi. Persikoista, voimakkaasta juustosta ja pinjansiemenistä saat maistuvan välipalan tai lisukkeen grilliruoille.

Juustolla täytetyt persikat
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 15 min
2960 kJ / 707 kcal
Fett / Rasva: 54 g
Protein / Proteiini: 24 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 48 g

Ainekset 2 annokselle

Salaatti:

  • 2 kourallista rucolaa
  • 1 pieni punasipuli
  • ½ kurkku
  • muutama basilikan lehti
  • kourallinen tuoretta minttua

Valmistusohje

  1. Halkaise persikat.
  2. Sivele persikat Kikkomanin hunajalla maustetulla Teriyaki BBQ-kastikkeella ja oliiviöljyllä.
  3. Kiehauta pienessä kattilassa loput Kikkomanin hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta omenamehun ja rosmariinin kanssa.
  4. Aseta persikat leikkauspinta alaspäin kuumalle parilalevylle. Kypsennä, kunnes hedelmien pinta karamellisoituu ja siihen tulee raitoja.
  5. Käännä persikat ympäri.
  6. Lisää murustettu vuohenjuusto, rouhitut saksanpähkinät sekä pinjansiemenet persikoiden päälle. Valuta päälle hunajaa ja jatka kypsentämistä 5 minuuttia.
  7. Leikkaa sipuli suikaleiksi ja kurkku ohuiksi siivuiksi. Sekoita nämä yhteen rucolan kanssa ja asettele lautaselle. Laita persikat salaattipedille ja pirskottele päälle Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta. Koristele tuoreilla yrteillä.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 15 min
2960 kJ / 707 kcal
Fett / Rasva: 54 g
Protein / Proteiini: 24 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 48 g

Ainekset 2 annokselle

Salaatti:

  • 2 kourallista rucolaa
  • 1 pieni punasipuli
  • ½ kurkku
  • muutama basilikan lehti
  • kourallinen tuoretta minttua