
22 / 287
Juustolla täytetyt persikat
Grillatut hedelmät ovat herkullisia ja sopivat muuhunkin kuin vain jälkiruoaksi. Persikoista, voimakkaasta juustosta ja pinjansiemenistä saat maistuvan välipalan tai lisukkeen grilliruoille.

Valmistusaika
25 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
15 min
2960 kJ / 707 kcal
Fett / Rasva:
54 g
Protein / Proteiini:
24 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
48 g
Ainekset 2 annokselle
- 2 persikkaa (mielellään kiinteitä)
- 250 ml Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rosmariinin oksa
- 80 ml omenamehua
- 1 tl hunajaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 70 g vuohenjuustoa
- 40 g saksanpähkinöitä
- 2 rkl pinjansiemeniä
Salaatti:
- 2 kourallista rucolaa
- 1 pieni punasipuli
- ½ kurkku
- muutama basilikan lehti
- kourallinen tuoretta minttua
Valmistusohje
- Halkaise persikat.
- Sivele persikat Kikkomanin hunajalla maustetulla Teriyaki BBQ-kastikkeella ja oliiviöljyllä.
- Kiehauta pienessä kattilassa loput Kikkomanin hunajalla maustetusta Teriyaki BBQ-kastikkeesta omenamehun ja rosmariinin kanssa.
- Aseta persikat leikkauspinta alaspäin kuumalle parilalevylle. Kypsennä, kunnes hedelmien pinta karamellisoituu ja siihen tulee raitoja.
- Käännä persikat ympäri.
- Lisää murustettu vuohenjuusto, rouhitut saksanpähkinät sekä pinjansiemenet persikoiden päälle. Valuta päälle hunajaa ja jatka kypsentämistä 5 minuuttia.
- Leikkaa sipuli suikaleiksi ja kurkku ohuiksi siivuiksi. Sekoita nämä yhteen rucolan kanssa ja asettele lautaselle. Laita persikat salaattipedille ja pirskottele päälle Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta. Koristele tuoreilla yrteillä.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
25 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
15 min
2960 kJ / 707 kcal
Fett / Rasva:
54 g
Protein / Proteiini:
24 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
48 g
Ainekset 2 annokselle
- 2 persikkaa (mielellään kiinteitä)
- 250 ml Kikkomanin hunajalla maustettua Teriyaki BBQ-kastiketta
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rosmariinin oksa
- 80 ml omenamehua
- 1 tl hunajaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 70 g vuohenjuustoa
- 40 g saksanpähkinöitä
- 2 rkl pinjansiemeniä
Salaatti:
- 2 kourallista rucolaa
- 1 pieni punasipuli
- ½ kurkku
- muutama basilikan lehti
- kourallinen tuoretta minttua