Juustoinen paistettu polenta

kokonaisaika 25 min
15 min esivalmistelut
10 min valmistus

Helppoa ja yhtä hyvää joka kerta. Polenta on helppo valmistaa, ja se sopii lisukkeeksi monille ruokalajeille.

Ainekset

4 annosta
500 ml
vettä
150 g
polentaa
1 hyppysellinen
sokeria
1 hyppysellinen
raastettua muskottipähkinää
1 hyppysellinen
mustapippuria
25 ml
oliiviöljyä
30 g
raastettua parmesaania
Ravintosisältö (per annos): 915 kJ  /  219 kcal
8,9 g Rasva
6 g Proteiini
28,3 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Kuumenna vesi kiehuvaksi. Mausta sokerilla ja Kikkoman-soijakastikkeella.

Vaihe 2

Kun vesi kiehuu, lisää polenta ja sekoita jatkuvasti. Vähennä lämpöä ja anna polentan kiehua hiljaa noin 10 minuutin ajan. Sekoita koko ajan. 

Vaihe 3

Mausta oliiviöljyllä, parmesaanilla, pippurilla ja muskottipähkinällä. Kaada polenta pieneen irtopohjavuokaan ja anna jäähtyä. Kun polenta on jäähtynyt, leikkaa annospaloiksi ja ruskista kevyesti öljyssä.

Resepti-ID: 1074

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Kuumenna vesi kiehuvaksi. Mausta sokerilla ja Kikkoman-soijakastikkeella.

Kun vesi kiehuu, lisää polenta ja sekoita jatkuvasti. Vähennä lämpöä ja anna polentan kiehua hiljaa noin 10 minuutin ajan. Sekoita koko ajan. 

Mausta oliiviöljyllä, parmesaanilla, pippurilla ja muskottipähkinällä. Kaada polenta pieneen irtopohjavuokaan ja anna jäähtyä. Kun polenta on jäähtynyt, leikkaa annospaloiksi ja ruskista kevyesti öljyssä.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.