
19 / 44
Juustoinen paistettu polenta
Helppoa ja yhtä hyvää joka kerta. Polenta on helppo valmistaa, ja se sopii lisukkeeksi monille ruokalajeille.
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Pääruoat
Kasvisruoat
Välipalat
Joulu
Syksy
Talvi
Valmisteluaikaa < 20 min

Valmistusaika
25 min
Valmistelu aika:
15 min
Kokkausaika
10 min
915 kJ / 219 kcal
Fett / Rasva:
8,9 g
Protein / Proteiini:
6,0 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
28,3 g
Ainekset 4 annokselle
- 500 ml vettä
- 150 g polentaa
- 3 tl Kikkoman-soijakastiketta
- ripaus sokeria
- ripaus raastettua muskottipähkinää
- ripaus mustapippuria
- 25 ml oliiviöljyä
- 30 g raastettua parmesaania
Valmistusohje
- Kuumenna vesi kiehuvaksi. Mausta sokerilla ja Kikkoman-soijakastikkeella.
- Kun vesi kiehuu, lisää polenta ja sekoita jatkuvasti. Vähennä lämpöä ja anna polentan kiehua hiljaa noin 10 minuutin ajan. Sekoita koko ajan.
- Mausta oliiviöljyllä, parmesaanilla, pippurilla ja muskottipähkinällä. Kaada polenta pieneen irtopohjavuokaan ja anna jäähtyä. Kun polenta on jäähtynyt, leikkaa annospaloiksi ja ruskista kevyesti öljyssä.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
25 min
Valmistelu aika:
15 min
Kokkausaika
10 min
915 kJ / 219 kcal
Fett / Rasva:
8,9 g
Protein / Proteiini:
6,0 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
28,3 g
Ainekset 4 annokselle
- 500 ml vettä
- 150 g polentaa
- 3 tl Kikkoman-soijakastiketta
- ripaus sokeria
- ripaus raastettua muskottipähkinää
- ripaus mustapippuria
- 25 ml oliiviöljyä
- 30 g raastettua parmesaania