
Japanilaiset kaaliröstit ja possunkylki (okonomiyaki)

Ainekset 4 annokselle
- 125 g vehnäjauhoja
- 2,5 dl kalalientä tai dashi-lientä
- 1 kananmuna
- 100 g keräkaalia
- 1 kevätsipuli
- 100 g porsaan kylkeä ohuina siivuina
- 3–4 ruohosipulin vartta, säilöttyä punaista inkivääriä tai bonito-hiutaleita
- sinappia
- Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
- majoneesia
- 2 rkl kasviöljyä
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Pilko keräkaali ja kevätsipulit 2–3 cm:n kokoisiksi paloiksi, silppua ruohosipuli. Leikkaa lihasiivut 3–4 cm:n pituisiksi suikaleiksi. Sekoita keskenään liemi, kananmuna ja vehnäjauhot ja lisää joukkoon pilkottu kaali ja sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja muotoile taikinasta pieniä röstejä. Paista röstit keskilämmöllä. Nosta jokaisen röstin päälle siivu porsaan kylkeä. Käännä röstit, jotta myös lihasiivut paistuvat. Käännä röstit uudelleen ja paista, kunnes röstit ovat kypsiä. Koristele säilötyllä punaisella inkiväärillä ruohosipulilla tai bonito-hiutaleilla. Tarjoa majoneesin, Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeen ja sinapin kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 125 g vehnäjauhoja
- 2,5 dl kalalientä tai dashi-lientä
- 1 kananmuna
- 100 g keräkaalia
- 1 kevätsipuli
- 100 g porsaan kylkeä ohuina siivuina
- 3–4 ruohosipulin vartta, säilöttyä punaista inkivääriä tai bonito-hiutaleita
- sinappia
- Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
- majoneesia
- 2 rkl kasviöljyä
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.