Japanilaiset kaaliröstit ja possunkylki (okonomiyaki)
Hae
Suodattaa
Japanilaiset kaaliröstit ja possunkylki (okonomiyaki)
Bookmark
80 / 101

Japanilaiset kaaliröstit ja possunkylki (okonomiyaki)

Japanilaiset kaaliröstit ja possunkylki (okonomiyaki)

Ainekset 4 annokselle

  • 125 g vehnäjauhoja
  • 2,5 dl kalalientä tai dashi-lientä
  • 1 kananmuna
  • 100 g keräkaalia
  • 1 kevätsipuli
  • 100 g porsaan kylkeä ohuina siivuina
  • 3–4 ruohosipulin vartta, säilöttyä punaista inkivääriä tai bonito-hiutaleita
  • sinappia
  • Kikkoman Sushi-kastiketta
  • majoneesia
  • 2 rkl kasviöljyä

Valmistusohje

Pilko keräkaali ja kevätsipulit 2–3 cm:n kokoisiksi paloiksi, silppua ruohosipuli. Leikkaa lihasiivut 3–4 cm:n pituisiksi suikaleiksi. Sekoita keskenään liemi, kananmuna ja vehnäjauhot ja lisää joukkoon pilkottu kaali ja sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja muotoile taikinasta pieniä röstejä. Paista röstit keskilämmöllä. Nosta jokaisen röstin päälle siivu porsaan kylkeä. Käännä röstit, jotta myös lihasiivut paistuvat. Käännä röstit uudelleen ja paista, kunnes röstit ovat kypsiä. Koristele säilötyllä punaisella inkiväärillä ruohosipulilla tai bonito-hiutaleilla. Tarjoa majoneesin, Sushi-kastikkeen ja sinapin kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Ainekset 4 annokselle

  • 125 g vehnäjauhoja
  • 2,5 dl kalalientä tai dashi-lientä
  • 1 kananmuna
  • 100 g keräkaalia
  • 1 kevätsipuli
  • 100 g porsaan kylkeä ohuina siivuina
  • 3–4 ruohosipulin vartta, säilöttyä punaista inkivääriä tai bonito-hiutaleita
  • sinappia
  • Kikkoman Sushi-kastiketta
  • majoneesia
  • 2 rkl kasviöljyä