
25 / 44
Japanilainen munakas
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Pääruoat
Merenelävät
Vihannekset
Japanilaisia ruokia
Välipalat
Kevät

Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
30 min
897 kJ / 214 kcal
Fett / Rasva:
13.3 g
Protein / Proteiini:
13.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
9.9 g
Ainekset 4 annokselle
- öljyä
- 150 g pinaattia (pakaste)
- ripaus suolaa
- ripaus pippuria
- 5–6 kananmunaa
- 5–6 raputikkua (surimi)
- 0,5 dl maissia (pakaste)
Kastike:
- 1 kevätsipulia
- 1 dl kanalientä
- 1 rkl Kikkoman Soijakastike
- 1 rkl sakea
- 1 rkl etikkaa
- 1 tl sokeria
- 1 ½ rkl perunajauhoja
- 2 rkl vettä
Valmistusohje
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota pinaatti öljyssä. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä. Leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.
Riko munat kulhoon ja vatkaa kevyesti. Lisää joukkoon silputut raputikut, pinaatti ja maissi ja sekoita keskenään. Kuumenna öljy pienellä paistinpannulla. Kaada munaseosta pannulle ja paista espanjalaisen munakkaan tapaan (0,5 cm paksuksi, toista puolta ei käännetä).
Kaada kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja kiehauta seos. Saosta kastike perunajauhoilla. Aseta munakas lautaselle ja kaada kastiketta päälle. Ripottele päälle lopuksi kevätsipulia.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
30 min
Valmistelu aika:
30 min
897 kJ / 214 kcal
Fett / Rasva:
13.3 g
Protein / Proteiini:
13.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
9.9 g
Ainekset 4 annokselle
- öljyä
- 150 g pinaattia (pakaste)
- ripaus suolaa
- ripaus pippuria
- 5–6 kananmunaa
- 5–6 raputikkua (surimi)
- 0,5 dl maissia (pakaste)
Kastike:
- 1 kevätsipulia
- 1 dl kanalientä
- 1 rkl Kikkoman Soijakastike
- 1 rkl sakea
- 1 rkl etikkaa
- 1 tl sokeria
- 1 ½ rkl perunajauhoja
- 2 rkl vettä