Hae
Suodata
Japanilainen munakas
Bookmark
233 / 519

Japanilainen munakas

Japanilainen munakas
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
897 kJ / 214 kcal
Fett / Rasva: 13.3 g
Protein / Proteiini: 13.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 9.9 g

Ainekset 4 annokselle

  • öljyä
  • 150 g pinaattia (pakaste)
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • 5–6 kananmunaa
  • 5–6 raputikkua (surimi)
  • 0,5 dl maissia (pakaste)

 Kastike:

  • 1 kevätsipulia
  • 1 dl kanalientä
  • 1 rkl Kikkoman Soijakastike
  • 1 rkl sakea
  • 1 rkl etikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 ½ rkl perunajauhoja
  • 2 rkl vettä

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota pinaatti öljyssä. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä. Leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.

Riko munat kulhoon ja vatkaa kevyesti. Lisää joukkoon silputut raputikut, pinaatti ja maissi ja sekoita keskenään. Kuumenna öljy pienellä paistinpannulla. Kaada munaseosta pannulle ja paista espanjalaisen munakkaan tapaan (0,5 cm paksuksi, toista puolta ei käännetä). 

Kaada kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja kiehauta seos. Saosta kastike perunajauhoilla. Aseta munakas lautaselle ja kaada kastiketta päälle. Ripottele päälle lopuksi kevätsipulia.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
897 kJ / 214 kcal
Fett / Rasva: 13.3 g
Protein / Proteiini: 13.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 9.9 g

Ainekset 4 annokselle

  • öljyä
  • 150 g pinaattia (pakaste)
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • 5–6 kananmunaa
  • 5–6 raputikkua (surimi)
  • 0,5 dl maissia (pakaste)

 Kastike:

  • 1 kevätsipulia
  • 1 dl kanalientä
  • 1 rkl Kikkoman Soijakastike
  • 1 rkl sakea
  • 1 rkl etikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 ½ rkl perunajauhoja
  • 2 rkl vettä