Hae
Suodata
Japanilainen kasvisramen
Bookmark
7 / 35

Japanilainen kasvisramen

Helppoon ja nopeaan kasvisrameniin tulee Kikkomanin Ramen-liemipohjan lisäksi paistettua tofua, paksoita ja siitakesieniä. Täydellinen yhdistelmä!

Japanilainen kasvisramen
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 15 min
2369 kJ / 567 kcal
Fett / Rasva: 18,9 g
Protein / Proteiini: 26,2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 70,8 g
Tyydyttynyt rasva: 18,9 g

Ainekset 2 annokselle

  • 200 g tofua
  • 300 ml auringonkukkaöljyä
  • ¼ porkkana
  • 160 g paksoita (pinaattikiinankaali)
  • 100 g purjoa
  • 4 vihreää papua
  • 200 g ramen-nuudeleita

Ramen-liemeen:

Siitake-sienten mausteseos:

Valmistusohje

  1. Kuivaa tofu talouspaperin avulla. Laita se mikroon (700w) kahdeksi minuutiksi, ja paista sitten öljyssä 10 minuutin ajan.
  2. Kiehauta siitakesienten mausteseos ja keitä 7 minuuttia.
  3. Paloittele porkkana, purjo ja paksoi. Keitä nämä sekä pavut kukin erikseen, kunnes ne ovat pehmenneet.
  4. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kiehauta kattilassa n. 540 ml vettä ja sekoita joukkoon 60 ml Kikkomanin Ramen-liemipohjaa.
  6. Annostele keitto kahteen kulhoon. Valuta nuudelit hyvin ja lisää ne keittoon.
  7. Lisää keittoon keitetyt siitakesienet sekä kasvikset ja koristele tofulla.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 15 min
2369 kJ / 567 kcal
Fett / Rasva: 18,9 g
Protein / Proteiini: 26,2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 70,8 g
Tyydyttynyt rasva: 18,9 g

Ainekset 2 annokselle

  • 200 g tofua
  • 300 ml auringonkukkaöljyä
  • ¼ porkkana
  • 160 g paksoita (pinaattikiinankaali)
  • 100 g purjoa
  • 4 vihreää papua
  • 200 g ramen-nuudeleita

Ramen-liemeen:

Siitake-sienten mausteseos: