
105 / 519
Japanilainen kasvisramen
Helppoon ja nopeaan kasvisrameniin tulee Kikkomanin Ramen-liemipohjan lisäksi paistettua tofua, paksoita ja siitakesieniä. Täydellinen yhdistelmä!

Valmistusaika
25 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
15 min
2369 kJ / 567 kcal
Fett / Rasva:
18,9 g
Protein / Proteiini:
26,2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
70,8 g
Tyydyttynyt rasva:
18,9 g
Ainekset 2 annokselle
- 200 g tofua
- 300 ml auringonkukkaöljyä
- ¼ porkkana
- 160 g paksoita (pinaattikiinankaali)
- 100 g purjoa
- 4 vihreää papua
- 200 g ramen-nuudeleita
Ramen-liemeen:
- 60 ml Kikkoman Ramen-liemipohjaa
- 540 ml vettä
Siitake-sienten mausteseos:
- 2 kpl siitakesieniä
- 25 ml Kikkoman Ramen-liemipohjaa
- 150 ml vettä
Valmistusohje
- Kuivaa tofu talouspaperin avulla. Laita se mikroon (700w) kahdeksi minuutiksi, ja paista sitten öljyssä 10 minuutin ajan.
- Kiehauta siitakesienten mausteseos ja keitä 7 minuuttia.
- Paloittele porkkana, purjo ja paksoi. Keitä nämä sekä pavut kukin erikseen, kunnes ne ovat pehmenneet.
- Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kiehauta kattilassa n. 540 ml vettä ja sekoita joukkoon 60 ml Kikkomanin Ramen-liemipohjaa.
- Annostele keitto kahteen kulhoon. Valuta nuudelit hyvin ja lisää ne keittoon.
- Lisää keittoon keitetyt siitakesienet sekä kasvikset ja koristele tofulla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
25 min
Valmistelu aika:
10 min
Kokkausaika
15 min
2369 kJ / 567 kcal
Fett / Rasva:
18,9 g
Protein / Proteiini:
26,2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
70,8 g
Tyydyttynyt rasva:
18,9 g
Ainekset 2 annokselle
- 200 g tofua
- 300 ml auringonkukkaöljyä
- ¼ porkkana
- 160 g paksoita (pinaattikiinankaali)
- 100 g purjoa
- 4 vihreää papua
- 200 g ramen-nuudeleita
Ramen-liemeen:
- 60 ml Kikkoman Ramen-liemipohjaa
- 540 ml vettä
Siitake-sienten mausteseos:
- 2 kpl siitakesieniä
- 25 ml Kikkoman Ramen-liemipohjaa
- 150 ml vettä