Hae
Suodata
Japanilainen gazpacho
Bookmark
31 / 101

Japanilainen gazpacho

Japanilainen gazpacho
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
268 kJ / 64 kcal
Fett / Rasva: 4.2 g
Protein / Proteiini: 1.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4.4 g

Ainekset 10 annokselle

Gazpacho:

  • 300 g kypsiä tomaatteja
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • 40 g punaista paprikaa
  • 20 g varsiselleriä
  • 40 g kurkkua (poista siemenet)
  • 20 g kuorittua sipulia
  • 1 viipale gluteenitonta patonkia (leikkaa kuori pois)
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 100 ml kivennäisvettä
  • 40 ml oliiviöljyä
  • 30 ml väkiviinaetikkaa
  • 40 ml luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • jauhettua kuminaa

Keiton päällinen:

  • 20 g punaista ja 20 g keltaista paprikaa
  • 20 g varsiselleriä
  • 20 g kurkkua

Valmistusohje

Kuori selleri ja kurkku. Pilko selleri, kurkku, tomaatit, paprika, sipuli ja patonki suurehkoiksi paloiksi. Kuori valkosipuli ja hienonna karkeasti.

Kaada puolet pilkotuista aineksista kattilaan, lisää joukkoon kivennäisvesi, öljy ja etikka ja soseuta hienoksi. Lisää joukkoon loput kasvikset ja soseuta hienoksi. Mausta gazpacho soijakastikkeella, suolalla, sokerilla ja kuminalla (jos gazpacho on liian paksua, lisää hieman kivennäisvettä).

Leikkaa keiton päällistä varten paprika, selleri ja kurkku erittäin pieniksi kuutioiksi. Kaada gazpacho lasipurkkeihin, ripottele päälle paprika-, selleri- ja kurkkukuutioita ja tarjoa paahdetun leivän kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
268 kJ / 64 kcal
Fett / Rasva: 4.2 g
Protein / Proteiini: 1.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 4.4 g

Ainekset 10 annokselle

Gazpacho:

  • 300 g kypsiä tomaatteja
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • 40 g punaista paprikaa
  • 20 g varsiselleriä
  • 40 g kurkkua (poista siemenet)
  • 20 g kuorittua sipulia
  • 1 viipale gluteenitonta patonkia (leikkaa kuori pois)
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 100 ml kivennäisvettä
  • 40 ml oliiviöljyä
  • 30 ml väkiviinaetikkaa
  • 40 ml luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • jauhettua kuminaa

Keiton päällinen:

  • 20 g punaista ja 20 g keltaista paprikaa
  • 20 g varsiselleriä
  • 20 g kurkkua